In Memoriam: PIET van HEESWIJK

27-12-2020 Algemeen

Wederom ontvingen wij een bericht van het overlijden van een lid van onze vereniging.

Nu  bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van ons gewaardeerd lid PIET van HEESWIJK. Wij wisten dat Piet al geruime tijd ernstig ziek was, afgelopen vrijdag (25/12) is hij overleden. Piet bereikte de leeftijd van 70 jaar.

Piet is in zijn jongensjaren bij de UDI-jeugd begonnen met voetballen. Nadien ging hij bij buurtvereniging Melle voetballen en werd daar nadien scheidsrechter. Toen het buurtvoetbal in 2000 ophield te bestaan kwam Piet bij UDI’19 fluiten. Na zijn pensionering werd hij actief lid van de onderhoudsploeg. Piet was met zijn vrouw Manja vaste supporter bij thuiswedstrijden van UDI 1.

Piet, bedankt voor je aanwezigheid en support aan onze vereniging;

 “ RUST ZACHT ”

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw Manja, zijn kinderen met hun partners, kleinkinderen, familieleden, vrienden en bekenden van Piet. Wij wensen hen sterkte toe.

Bestuur en Leden UDI'19


Afscheid:

De crematie is op woensdag 30 december a.s. om 13.30 uur. Vanwege de huidige omstandigheden wordt in besloten kring afscheid genomen.
U kunt de dienst via de livestream bekijken via de link: www.metliefdeterugkijken.nl/pietvanheeswijk de link is vanaf 13.15 uur actief.