UDI19/CSU blij met verlengen hoofdsponsor CSU

25-05-2021 AlgemeenUDI-1Sponsoring

Onze hoofdsponsor CSU heeft na het in ontvangst nemen van de prestigieuze Koning Willem I prijs, welke werd uitgereikt door Koningin Maxima op 20 april j.l., bekend gemaakt het hoofdsponsorschap met UDI’19 te verlengen tot en met juli 2022. 

Met deze verlenging gaat CSU het vijfde jaar in als hoofdsponsor en naamgever van UDI’19. In 2016 werd de bestaande sponsoring omgezet in het hoofdsponsorschap en naamgeving onder het motto “De aandacht voor de klant, de medewerker en de omgeving”.  Dit thema dateert al vanaf de oprichting van het familiebedrijf in 1968 en sindsdien heeft CSU mede door de familie van der Heijden een warme band met Uden en de Udense samenleving”

 

“Wij zijn bijzonder blij, trots en vooral ook dankbaar dat CSU de samenwerking met UDI’19 gaat voorzetten. Daarmee levert CSU een enorm belangrijke bijdrage laan de continuïteit van UDI’19/CSU. Mede door deze verlenging blijven wij financieel gezond en zijn wij in staat onze ambities verder vorm en inhoud te geven” aldus voorzitter Ben Tuithof.