Nieuws

Co-creatie tussen UDI’19/CSU en Campus Uden bekrachtigd

07-10-2022 Sponsoring

Het concept van Campus Uden, waarbij zij jongeren een plek biedt om te ontmoeten, studeren en te ondernemer is inmiddels bekend binnen het Udense. Een mooi initiatief wat goed aansluit bij de kernwaarden van UDI’19/CSU.

Daarom prijkt binnenkort het logo van Campus Uden op de shirts van enkele jeugdselectieteams van UDI’19/CSU. Ook binnen Hockeyclub Uden zal de Campus op de shirts te zien zijn. Samen hebben deze twee verenigingen met meer dan 1200 jeugdleden een groot bereik.

Nieuws

Meerwaarde

‘’Wij van UDI’19/CSU vinden het belangrijk dat wij de jeugd de ruimte geven om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen, ook buiten het voetbalveld. Daarnaast vinden wij het belangrijk om als grote club in de regio een voorbeeld te zijn’’, laat Remco Lips, bestuurslid facilitaire zaken, weten. Erwin Wijdeven, actief binnen de sponsorcommissie van de Udense voetbalbalclub, doet ook een duit in het zakje: ‘’Met alle jeugd die er de hele week bij ons rondloopt is de link met Campus Uden natuurlijk snel gemaakt.’’

Officieel tekenmoment

Campus Uden zal zeer spoedig op de tenues van vier teams verschijnen: die van de JO19-1, JO17-1, JO15-1 en de JO13-1. ‘’Het is ons belangrijk dat de jeugd van Uden, of dat nu bij ons is of ergens anders, zich kan ontwikkelen’’, aldus Lips. Op zondag 2 oktober was er zelfs een officieel tekenmoment met leden van het bestuur van Campus Uden en UDI’19/CSU.

Voordat er getekend werd, benadrukte Wim Scheen, voorzitter van UDI’19/CSU, nog eens het belang van de talentontwikkeling zowel binnen UDI’19/CSU als binnen Campus Uden. Guus Daanen, die van jongs af aan al besmet is met het UDI-virus en als initiatiefgever vanaf het eerste uur betrokken bij Campus Uden, waardeert daarbij vooral ook de co-creatie tussen Campus Uden en de diverse geledingen vanuit de voetbalvereniging (bestuur, sponsorcommissie, supportersvereniging en eventcommissie).

Een mooie kick-off voor een vergaande sportieve en maatschappelijke samenwerking.

Bezoek campusuden.nl