Sponsor aan het woord - Grando Uden

27-01-2023 Sponsoring

In het voetbalseizoen 2022/2023 stelt Businessclub UDI’19 in de rubriek “Sponsor aan het woord” iedere maand een sponsor voor.

Voor de maand januari is het woord aan Ivo van der Wijst van Grando Uden

Zou je jezelf en je bedrijf aan ons willen voorstellen? 

Ik ben Ivo van der Wijst geboren en getogen in Uden en momenteel woonachtig in Mariaheide en sinds 35 jaar eigenaar van Grando Uden.

Sinds wanneer kom je al bij UDI'19/CSU en hoe is dat zo ontstaan?

Ik ben op mijn 8e lid geworden van UDI’19 en werd ingedeeld bij Feijenoord. Daarna onder andere in D5 en D3 gespeeld. Op mijn 15e raakte ik geblesseerd en en helaas moest ik toen stoppen met voetballen en ben toen ook onder UDI uitgegaan.

Nieuws

Waarom heb je besloten om UDI’19/CSU te gaan sponsoren? (en sinds wanneer doe je dat?) 

Allereerst omdat UDI’19 een leuke vereniging is en daarbij ook veel leden heeft. Ik weet niet helemaal precies hoelang ik al sponsor ben maar ik denk al een jaar of 20.

Wat maakt jouw bedrijf onderscheidend?

We hebben een aantal punten die we belangrijk vinden zoals persoonlijk contact en service. We zijn een klein bedrijf onder een grote paraplu, zijn volledig zelfstandig en handelen alles af van A tot Z (van afbreken tot opbouwen). 
Ook hebben we iedere zaterdag een kok in huis die uitleg geeft over de mogelijkheden van de keukenapparatuur.

Waar ben je het meest trots op binnen je bedrijf / wat zie je als je grootste succes?  

Dat zijn meerder dingen maar we hebben net weer alles verbouwd en dat ziet er prachtig uit. Ook ben ik trots op ons enthousiaste team.

Voetbal je zelf ook of heb je vroeger gevoetbald?

Ik voetbal niet meer zoals al aangegeven. Ik heb daarna nog wel even in de zaal gevoetbald maar ook dat is niet meer mogelijk. Nu ben ik alleen als toeschouwer bij het voetbal betrokken en ben ook lig van de Businessclub van PSV.

Wat is je mooiste UDI-moment of wedstrijd?

Mijn selectiewedstrijden in de jeugd en ik ging vroeger ook vaak naar de thuiswedstrjiden van UDI’19 kijken. Daar speelde toen ook mijn oom (Rinus van der Wijst) in het eerste)

Dit wil ik nog even kwijt aan de leden van UDI’19/CSU

Dat iedereen van het voetbalspelletje mag genieten met veel kijkplezier. En UDI’19 wens ik veel succes met de toekomstplannen.


 

“Wilt u ook graag de Sponsor aan het woord zijn, neem dan contact op met Tiny Verhoeven via tiny@dtvnieuws.nl”.