Sponsor aan het woord - Podotherapie Bremer

28-10-2022 Sponsoring

In het voetbalseizoen 2022/2023 stelt Businessclub UDI’19 in de rubriek “Sponsor aan het woord” iedere maand een sponsor voor. 

Voor de maand oktober is het woord aan Joris Bremer van Podotherapie Bremer.

Zou je jezelf en je bedrijf aan ons willen voorstellen? 

Mijn naam is Joris Bremer. Ik ben getrouwd met Mieke en samen hebben wij vier zonen (16,15,13 en 10 jaar). Sinds 1995 ben ik eigenaar van Podotherapie Bremer; alweer meer dan 27 jaar dus. We hebben een praktijk een Uden en Boekel. Podotherapie is een paramedisch beroep waarbij de focus ligt op het behandelen van lichamelijke klachten in de lager gelegen delen van het lichaam. Het gaat hierbij vaak om problemen in de voeten, maar ook problemen in de knieën, heupen of lage rug worden door een podotherapeut behandeld. Zo kan een probleem in uw knieën of heupen veroorzaakt worden door een afwijkende stand van uw voeten. 

Wat maakt jouw bedrijf onderscheidend?

Mijn specialisaties in manueel therapie, houdingstherapie en specifieke oefentherapie. Ik ben niet alleen bezig met het verhelpen van de klacht, maar wil ook de oorzaak van het probleem achterhalen en verhelpen.
Daarnaast ben ik zelf altijd een prestatieve sporter geweest en kan ik alle kennis en ervaring die ik hierdoor heb, meenemen in mijn praktijk. 

Waar ben je het meest trots op binnen je bedrijf / wat zie je als je grootste succes? 

Ik ben het meest trots op het grote patiëntenbestand wat ik opgebouwd heb. Ik ben in 1995 begonnen met 0 patiënten en heb inmiddels bijna 13000 unieke patiënten gezien. Dit is mede te danken aan het vertrouwen wat de verwijzers in mij hebben en de mond op mond reclame.

Waarom heb je besloten om UDI’19/CSU te gaan sponsoren? (en sinds wanneer doe je dat?) 

Mede dankzij mijn voetbal spelende zoon en de interesse van mijn zoon in voetbal, ben ik meer betrokken geraakt bij het voetbal. Daarom leek het me leuk om me als sponsor te worden van UDI 19. Als podotherapeut en mens vind ik het erg belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te kunnen sporten en om dit te onderstrepen wilde ik me graag verbinden met deze mooie voetbalclub. Daarnaast denk ik als podotherapeut ook iets te kunnen betekenen voor alle leden van UDI 19 bij de behandeling van blessures en vooral ook om blessures te voorkomen. Bij peesontstekingen, groeischijfproblematiek bij kinderen, hielklachten, maar ook heftige blaren en ingegroeide teennagels kunnen wij goed behandelen. En uiteindelijk wil iedereen natuurlijk kunnen voetballen zonder hinderlijke blessures.

Voetbal je zelf ook of heb je vroeger gevoetbald?

Ik heb zelf nooit gevoetbald. Ik heb vroeger op hoog niveau getennist en gehockeyd en ben nu fanatiek golfer. Aan voetballen ben ik helaas nooit toegekomen. 

Wat is je mooiste UDI-moment of wedstrijd?

Dat was de wedstrijd van UDI 1 tegen SV Orion in juni van dit jaar. Zenuwslopend, maar met een geweldige ontknoping!

Dit wil ik nog even kwijt aan de leden van UDI’19/CSU

UDI is een prachtige club waar jong en oud heel veel plezier beleven. Uden mag trots zijn op deze mooie club!
Vanuit mijn professie zou ik alle leden willen zeggen: “geef je voeten de aandacht die ze verdienen. Je voeten zijn essentieel om als sporter de beste prestaties neer te kunnen  zetten”


 

“Wilt u ook graag de Sponsor aan het woord zijn, neem dan contact op met Tiny Verhoeven via tiny@dtvnieuws.nl”.