Nieuws

Geslaagde Minus van Eijl Cup

18-06-2024 Jeugd

Op zondag 2 juni vond de Minus van Eijl Cup plaats, ter ere van ons erelid Minus van Eijl. Tijdens de diverse wedstrijden werd er fanatiek gestreden om de eerste plaats, onder het toeziend oog van Minus zelf. De winnaars van de poules waren: Poule A - JO8-3, Poule B - JO9-4 en Poule C - Helmond Sport.

De prijsuitreiking

Traditiegetrouw werd ook dit jaar de Kanjer Cup uitgereikt door Minus van Eijl aan een speler die een bijzonder prestatie/inzet/motivatie laat zien. Uit alle spelers die genomineerd zijn door hun trainers/leiders is Thimo van der Wiel van de JO8-3 de winnaar van deze Kanjer Cup.

“Zijn vader heeft in januari een hartaanval gehad waardoor het gezin natuurlijk best een onzekere tijd heeft gehad. Gelukkig is alles goed gekomen. Thimo is in deze periode altijd komen trainen en ook bij de wedstrijden was hij gewoon aanwezig. Ondanks de onzekere tijd was Thimo gewoon altijd een vrolijke jongen die nog steeds de grapjes maakte. Je merkte niks aan hem en dat is heel erg knap vinden wij. Daarom vinden wij dat hij de Kanjercup verdient.”

Eindstand

Poule A:
1. JO8-3
2. JO8-4
3. JO8-5

Poule B:
1. JO9-4
2. JO9-6
3. JO9-3
4. JO9-7
5. JO9-5

Poule C:
1. Helmond Sport
2. Sparta
3. Go Ahead
3. ADO Den Haag