Nieuws

Joy Takken en Lotus Meekelenkamp naar PSV

30-06-2024 Jeugd

Wederom maken 2 speelsters van UDI’19 de stap naar het profvoetbal! Joy Takken en Lotus Meekelenkamp (JO15-1) gaan de overstap maken naar PSV en zullen in het komend seizoen aansluiten bij Jong PSV Vrouwen!

Nieuws

Joy Takken:

Joy begon in Seizoen 2019-2020 bij onze vereniging bij JO11-2 nadat ze voordien bij Voetbalvereniging Menos Landhorst speelde. Ze ontwikkelde zich razendsnel tot een ijzersterke speelster met een enorme drive en loopvermogen tegen wie elke tegenstander het enorm lastig heeft. In haar 2e seizoen bij UDI’19 stroomde Joy door naar JO13-2 waarna 2 sterke seizoenen bij JO14-1 volgden. Begonnen als middenveldster heeft ze zich in de loop van tijd meer en meer ontwikkeld tot verdedigster met ook aanvallende intenties.

Joy over haar overstap naar PSV en haar jaren bij UDI’19:

“Na 5 seizoenen ga ik afscheid nemen van UDI’19 en ga ik mijn avontuur voortzetten bij Jong PSV Vrouwen. In de tijd die ik bij UDI’19 heb gespeeld, heb ik mezelf ontwikkeld en heb ik veel plezier gehad!

UDI’19 heeft mij geholpen om te groeien, zowel als speler als persoon. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik hier heb gekregen en voor alle steun van mijn teamgenoten en coac hes. Bedankt aan iedereen bij UDI’19 en in het bijzonder mijn teamgenoten en coaches waar ik mee samen heb mogen spelen en werken.

Ik kijk uit naar mijn nieuwe uitdaging bij Jong PSV Vrouwen.
Groetjes, Joy Takken”

Nieuws

Lotus Meekelenkamp:

Gekomen van Festilent in het seizoen 2020 – 2021 startte Lotus in JO13-2 en kon iedereen vanaf dat moment genieten van de enorme voetballende kwaliteiten die Lotus bezit.

Lotus is namelijk een pijlsnelle aanvalster met veel technische vaardigheden en een enorme inzet.

In de seizoenen die volgden was Lotus actief in  JO13-1, JO14-1 en dus uiteindelijk JO15-1.

Lotus over haar overstap naar PSV en haar jaren bij UDI’19:

“Na vier waanzinnige seizoenen bij UDI’19, sta ik aan de vooravond van een nieuwe uitdaging: Jong PSV.

Wat een periode is het geweest, vol met hoogte- en dieptepunten, maar altijd met een glimlach. Jullie hebben mij mede gevormd tot de speelster die ik nu ben. Een speciaal bedankje aan mijn coaches, teamgenoten en alle trouwe supporters. Ik neem jullie adviezen en aanmoedigingen mee in mijn nieuwe avontuur. Bedankt voor alles en hopelijk tot snel! 

Groetjes, Lotus”

UDI’19 wenst beide speelsters heel veel plezier en vele sportieve successen toe in hun carrière en uiteraard zullen wij ook deze speelsters met grote interesse en op de voet blijven volgen!