Kledingsponsor worden?

20-06-2024 Sponsoring

In het afgelopen seizoen zijn we als vereniging overgegaan naar kleding van het merk Robey. Dit betekent dat de leden van onze vereniging in de komende seizoenen zijn of haar wedstrijden zal spelen in de wedstrijdtenues van kledingmerk Robey. De wedstrijdshirts worden speciaal geproduceerd voor onze vereniging en zijn voorzien van enkele nieuwe details waaronder het UDI logo in de vorm van een geborduurde badge. Dit zorgt ervoor dat het UDI shirt rijkelijker is dan voorheen en aan de eisen voldoet van een eredivisie waardig shirt.

Daarnaast is er ook een ruime clubcollectie samengesteld die voldoet aan de wensen van onze vereniging. Denk hieraan trainingstenues, trainingspakken en sporttassen. De volledige clubcollectie is zichtbaar en exclusief verkrijgbaar bij onze kledingsponsor Intersport Superstore Uden.

Intersport Superstore Uden heeft zich voor de komende 8 jaar verbonden als ‘Official Supplier’ aan onze vereniging. Concreet houdt dit in dat Intersport de exclusieve leverancier blijft van onze kleding en materialen. Wij hechten veel waarde aan uniformiteit van ons tenue en vinden de samenwerking met Intersport en kledingmerk Robey erg belangrijk. Het is verplicht om tijdens de wedstrijddagen alleen gesponsorde kleding van het merk Robey of Masita (tijdelijk) te dragen voorzien van een UDI’19 logo. Andere kledingmerken zijn niet toegestaan. Intersport heeft het exclusieve recht gekregen om het UDI’19 logo te gebruiken voor de kleding.

Door het bestuur is voorgeschreven dat alle nieuwe gesponsorde trainingskleding van het merk Robey moet zijn en bij Intersport besteld dient te worden. Dit betreft de volgende items:

  • UDI’19 shirt, broek en kousen
  • Trainingspak en trainingstenue
  • Rugzakken en sporttassen

Intersport biedt onze huidige sponsoren, maar ook nieuwe geïnteresseerde sponsoren/bedrijven de mogelijkheid om tegen een gunstige prijs een compleet team van UDI’19 in het nieuw te steken. Zo zijn er een aantal sponsorpakketten samengesteld die verkrijgbaar zijn bij Intersport. Zo kunt u al een jeugdteam voorzien van trainingsshirts met uw bedrijfslogo vanaf € 185,- excl. BTW.

Er is tevens een speciaal sponsorshirt ontwikkeld waarop uw reclame-uiting prachtig kan worden weergegeven. Een uniek shirt wat speciaal voor UDI’19 wordt geproduceerd. Een leuke bijkomstigheid is dat het indrukken van uw bedrijfsnaam/logo op eenzelfde manier gebeurd als waarmee het shirt is geproduceerd. Hiermee is de duurzaamheid verhoogd en kunt u jarenlang genieten van de exposure binnen onze vereniging.

De contactpersoon voor teamkleding bij Intersport is Patrick Koolen. U kunt bij Patrick terecht voor meer informatie, passende offerte, paskleding en een mooi eindproduct. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op via Patrick@intersportsuperstore.nl

Bekijk sponsorbrief