Sponsor aan het woord - Hypotheek Visie Uden

02-10-2023 Sponsoring

In het voetbalseizoen 2023/2024 gaat Businessclub UDI’19 maandelijks door met het voorstellen van een sponsor in de rubriek “Sponsor aan het woord”.   

Voor de maand september is het woord aan Tom Verrijt en Mark Liet van Hypotheek Visie Uden 

Zouden jullie jezelf en jullie bedrijf aan ons willen voorstellen?

Wij zijn Mark Liet en Tom Verrijt. Sinds mei 2021 franchisenemers van Hypotheek Visie in Uden. Mark is 43 jaar oud, woonachtig in Herpen. Getrouwd met Lonneke en vader van twee dochters. Tom is 33 jaar oud, woonachtig in Milheeze. Samen met Liza en vader van een zoon (2) en een dochtertje van 3 maanden. Wij hebben elkaar leren kennen circa 8 jaar geleden in dienst bij Rabobank Uden. Vrij snel hadden we een goede klik, zakelijk en privé. Vanwege de vele veranderingen in het beleid en werkwijze bij Rabobank merkten wij steeds meer dat wij een andere visie hadden. Wij geloven in persoonlijk contact, op kantoor of bij de klant thuis en korte lijntjes. 

Sinds wanneer komen jullie bij UDI'19/CSU en hoe is dat zo ontstaan?    

Bij de Rabobank kwam enkele jaren geleden een nieuwe collega werken, namelijk Roald van Hout. Destijds speler van UDI 1. Door zijn verhalen en ervaringen waren we steeds beter op de hoogte van UDI'19. Mark komt tegenwoordig regelmatig op de sportvelden van UDI'19 vanwege de jeugdwedstrijden van zijn dochters die met Herpinia regelmatig een jeugdteam van UDI'19 treffen. 

Waarom hebben jullie besloten om UDI’19/CSU te gaan sponsoren? 

Omdat wij graag lokaal betrokken wilden zijn. UDI'19 is natuurlijk één van de grootste (of zelfs grootste) sportvereniging in Uden en omstreken. Tom voetbalt zelf ook al heel zijn leven bij de plaatselijke Milheezer Boys en heeft daarom een grote binding met voetbal. Wij sponsoren sinds begin 2023. 

Nieuws

 Wat maakt jullie bedrijf onderscheidend?   

Natuurlijk zijn er in de hypotheken branche veel concullega's in Uden en omgeving actief. Wij willen onderscheidend zijn door onze échte betrokkenheid, korte lijntjes en persoonlijk contact. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en staan ook in het weekend klaar voor onze klanten. Wij werken met zijn tweeën en begeleiden allebei een hypotheek traject van het begin tot einde zelf. Daardoor vindt er geen tussentijdse overdracht aan een binnendienst of andere collega plaats en heeft een klant ten alle tijden één vast aanspreekpunt voor al zijn vragen. Klanten ervaren dat als prettig.  

 Waar zijn jullie het meest trots op binnen jullie bedrijf / wat zien jullie als jullie grootste succes?   

Wij zijn het meest trots op het mooie klantenbestand wat we binnen twee jaar en een paar maanden hebben opgebouwd. We groeien nog steeds, in een fors gekrompen markt. Dat heeft ons de mogelijkheid gegeven om een eigen pand te kopen. Per 1 december aanstaande krijgen we de sleutel van ons nieuwe pand aan de Volkelseweg 18A. Na een verbouwing gaan we ons daar vestigen en kunnen we ons bedrijf verder gaan uitbouwen. 

 Voetballen jullie zelf ook of hebben jullie vroeger gevoetbald?   

Zeker. Tom voetbalt zijn hele leven bij Milheezer Boys in Milheeze. Dat is momenteel een stabiele vierde klasser. Na circa 5,5 jaar in het eerste elftal te hebben gespeeld heb ik helaas een zware blessure opgelopen die mij ongeveer 4 jaar aan de kant heeft gehouden. Omdat het toch weer begon te kriebelen ben ik in een vrienden team weer begonnen met voetbal en speel ik inmiddels weer in het tweede. Mark is zelf nooit als voetballer actief geweest. Wél heeft hij bij LTC jarenlang getennist en in het bestuur gezeten. Inmiddels is hij wel fanatiek jeugdtrainer bij Herpinia bij het elftal van één van zijn dochters. 

Wat is jullie mooiste UDI-moment of wedstrijd? 

De meest recente wedstrijd die ons is bijgebleven, de promotie wedstrijd van het eerste tegen sv Orion die na strafschoppen gewonnen werd. 

Dit willen wij nog even kwijt aan de leden van UDI’19/CSU   

Ben trots op jullie prachtige vereniging. Geniet van de mogelijkheid om plezier met elkaar te maken, dan komen de sportieve prestaties vanzelf! 

“Wilt u ook graag de Sponsor aan het woord zijn, neem dan contact op met Tiny Verhoeven via tiny@dtvnieuws.nl”.