Team van het halfjaar: JO11-6 !

02-02-2024 Jeugd

Op 30 januari is JO11-6 in het zonnetje gezet door de commissie Sportiviteit en Respect. Zij zijn gehuldigd als het team van het halfjaar! Het team is een hartstikke leuk en hecht team. JO11-6 straalt sportiviteit, respect, plezier en betrokkenheid uit. De spelers staan altijd voor elkaar klaar, er wordt niet op elkaar gemopperd en ze hebben lol; kortom, er wordt met veel plezier gevoetbald.

Ook de ouders zijn zeer betrokken, wat erg fijn is zodat de spelers bijvoorbeeld altijd weer vervoer hebben om bij de uitwedstrijd aanwezig te kunnen zijn. Dit alles is wat we graag zien bij UDI’19, en daarom is JO11-6 uitgeroepen tot het team van het halfjaar!

Daar hoort natuurlijk een medaille bij en het bijwonen van de wedstrijd van UDI – 1 op zondag 25 februari 2024, waarbij JO11-6 als VIP zal worden onthaald. JO11-6 zal vooraf worden ontvangen met iets lekkers, waarna zij samen met UDI -1 het veld op mogen lopen en voorgesteld worden aan het publiek. Ze draaien mee met de warming-up en niet te vergeten krijgen zij een fotomomentje met het team. Gefeliciteerd JO11-6, team van het halfjaar!

Nieuws