UDI - 1 traint met je mee!

12-09-2023 Jeugd

Op maandag 18 september a.s. hebben we voor alle teams in de JO-8 t/m JO-11 een hele speciale trainingsavond georganiseerd: elke speler van UDI-1 wordt begeleider van 1 team en gaat samen met jouw team een uur lang trainen, hoe gaaf is dat!

Daarnaast zal deze speler nog een keer dit seizoen bij een training mee trainen of een wedstrijd van jullie team begeleiden. Zo leert de speler jullie kennen en jullie de speler. 

Misschien kan hij je nog wel een gave truc leren, vertellen wat zijn sterkste punt is in het veld of in de goal of je juist een hele goede tip geven!

Dus denk vast na over de vragen die je deze speler gaat stellen 😉. 

En misschien vindt hij het ook wel leuk als jouw team hem een keer komt aanmoedigen bij 1 van de thuiswedstrijden van UDI-1?

Het programma:

18.30u verzamelen met je eigen team en trainers naast het pannaveldje (tussen veld 3 en het terras) met je bidon en in je trainingstenue (voetbalschoenen aan). 

Ruud Kuipers (HJO) en Niels van Casteren (Hoofdtrainer UDI-1) zullen jullie uitleggen wat de bedoeling is, de spelers voorstellen en natuurlijk jullie vertellen welk team aan welke speler gekoppeld wordt. 

18.45u start training

19.45u einde training en afsluiting. Zorg dat 1 van je eigen trainers/leiders een leuke teamfoto kan maken!

20.00u naar huis.

I.v.m. het grote aantal aanwezige teams deze avond zijn er geen kleedkamers beschikbaar.