Aanmelden Spelend t/m 15 jaar

Aanmelden kan alleen via onderstaand aanvraagformulier. Probeer je aanvraag zo compleet mogelijk in te dienen. Na verwerken van de gegevens zal de ledenadministratie contact opnemen voor de definitieve aanmelding.

Persoonsgegevens


Contactgegevens


Bankgegevens

UDI’19 incasseert per kwartaal; De bedragen staan op de pagina Contributie / Ledenadministratie. Zodra de aanvraag voor lidmaatschap is goedgekeurd, neemt de ledenadministrateur contact op met je voor de definitieve aanmelding. Na de definitieve aanmelding zal eenmalig € 10,- inschrijfgeld worden geïncasseerd. 


Pasfoto

De KNVB verplicht een pasfoto (tbv spelerspassen) bij spelers vanaf 11 jaar.


Vorige club?

 


Met het versturen van deze aanmelding ga ik akkoord met de voorwaarden* en onze privacy policy.

* Foto of video opname, al of niet in teamverband (videoanalyse, elftalfoto, commissiefoto –niet gelimiteerd hier opgesomd-) voor communicatieve en/of promotionele doeleinden (zoals wedstrijdverslagen, activiteitenverslagen, evenementen-impressies van de vereniging UDI’19/CSU en indien gevraagd voor legitimatie bij of tijdens UDI’19/CSU gerelateerde voetbalwedstrijden.

* N.A.W.T.E. gegevens voor: club gerelateerde uitnodigingen, -bijeenkomsten -informatie verstrekking.

* verplichte velden

 


Bij vragen?

Neem contact op met de ledenadministrateur Tinie Timmers via (0413) 250114 of ledenadministratie@udi19.nl.

Contributie

UDI’19 incasseert per kwartaal; bedragen staan op de pagina Contributie / Ledenadministratie. Zodra de aanvraag voor lidmaatschap is goedgekeurd, neemt de ledenadministrateur contact op met je voor de definitieve aanmelding.

Tenue

UDI-shirt (rood-wit-blauw), witte voetbalbroek, witte kousen.