ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4
UDI19
CSU

Janine Rongen nieuwe Hoofdtrainster UDI’19 VR1

Vrouwen

Janine Rongen wordt met ingang van het nieuwe seizoen 2017-2018 de nieuwe hoofdtrainster van UDI’19 VR1. Janine is 31 jaar, woonachtig in Venray en was tot voor kort werkzaam voor de KNVB regio Zuid in Sittard.

 


Na ondertekening krijgt Janine 'n mooie bos bloemen van voorzitter Paul Rüpp

Janine volgt Rob van der Lee op die gelukkig wel behouden blijft voor de verening. Rob zal zich gaan bezighouden met hersteltraining en scouting voor de Vrouwen afdeling.

De staf van VR1 wordt verder uitgebreid met Mireck van de Burgt als assistent trainer. Naast trainer van UDI’19 MO19-1 is Mireck de afgelopen 4 jaar hoofdtrainer geweest van Boekel Sport VR1. Verder zullen Jacqueline Theunisz als leidster en Joop Bekker als assistent scheidsrechter de begeleidingsstaf versterken.

Met het aanstellen van bovenstaande begeleidingsstaf spreekt het Bestuur van UDI’19 Beter Bed het vertrouwen uit een positieve impuls aan de Vrouwen/Meiden afdeling te kunnen geven. Samen met Technisch Coördinator Michel Theunisz en uiteraard het Opleidingsteam onder leiding van HJO Harry Blokhuis hopen we de Vrouwen/Meiden afdeling op een hoger plan te krijgen.

We wensen iedereen heel veel succes en plezier met de nieuwe uitdaging.


Begeleidingsteam VR1 voor het seizoen 2017-2018

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.