ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Dubbel programma UDI 1: Groene Ster (beker) en Nuenen (comp.)

Algemeen - UDI-1

Komende donderdag speelt UDI in Heerlen de wedstrijd in de achtste finale om de districtsbeker tegen Groene Ster. En aanstaande zondag wacht in Uden het competitieduel tegen Nuenen. Beide duels zijn belangrijk voor de Udenaren met het oog op het behalen van de doelstelling om de laatste vier in de beker te halen en qua competitie natuurlijk om mee te gaan doen in de strijd om de periode.

Uiteraard is het niet de meest prettige wedstrijd om op een doordeweekse avond in Heerlen aan te moeten treden in de achtste finales maar van de andere kant zou het UDI bij winst dichterbij het ultieme doel brengen. De winnaar speelt namelijk in de kwartfinales (op donderdag 05-04) thuis tegen de winnaar van Rhode - Volkel. En de winnaar van dat duel plaatst zich volgend seizoen voor de eerste ronde van de landelijke KNVB-beker. Het belang is daarmee duidelijk en dus een duel om met volle energie in te gaan.

Zondag wacht met Nuenen een tegenstander waarbij UDI een wrange nasmaak overhield aan de eerste onderlinge ontmoeting. Na de rust van die wedstrijd had UDI eigenlijk tweemaal moeten scoren maar kreeg het de deksel op de neus na een treffer van Nuenen. In de opvolgende fase kregen beide teams nog voldoende kansen om te scoren maar hielden beide doelmannen hun ploeg op de been. In een wedstrijd waarbij een gelijkspel terecht was geweest bleven de punten daarmee achter in Nuenen. Voor UDI wellicht een beetje extra motivatie voor zondag al zal men het daarbij wel moeten doen zonder centrale verdediger Pennings die als gevolg van zijn vijfde gele kaart zondag een wedstrijd moet toekijken.

Dubbel programma UDI 1: Groene Ster (beker) en Nuenen (comp.)

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Jay Bergmans

Ik ben Jay Bergmans en ik ben 7 jaar. Ik voetbal nu ongeveer 1,5 jaar bij UDI'19. Ik speel bij het team JO8-6 waar ik iedere week met veel plezier naar toe ga. Het leukst aan voetbal vind ik partijtje spelen en dan het veld verdedigen. Ik heb 1 grote broer, Roan. Ook hij traint bij UDI en samen hebben we veel lol. Buiten voetbal ben ik gek op knuffelberen, gamen en lezen. Donald Duck en de grote encyclopedie voor kinderen zijn daarin mijn favoriet. Ik vind het superleuk dat ik pupil van de week mag zijn en kijk ernaar uit om met de grote spelers van UDI het veld op te gaan. Ik voorspel dat ze met 5-1 gaan winnen! Groetjes Jay.

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De bal is geschonken door Theunisse Sportprijzen, Westwijk in Uden
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.