ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

EHBO'ers in het zonnetje gezet (Update foto's)

- Algemeen

De afgelopen maanden is een groep van ongeveer 15 personen opgeleid om EHBO-diensten te kunnen draaien bij UDI'19. Het doel is om op zaterdag en zondag EHBO'ers aanwezig te hebben op het sportpark. Zondag 24 september hebben deze vrijwilligers hun EHBO-certificaat uitgereikt gekregen en zijn ze extra in het zonnetje gezet.

De EHBO'ers verzamelden zich vanaf kwart voor twee in de bestuurskamer en werden daar toegesproken door Paul Rüpp. UDI'19 is blij met het initiatief en Paul roemde de inzet van de vrijwilligers. Hij onderstreepte het belang van EHBO voor de vereniging. Wekelijks komen er meer dan 5.000 bezoekers op het sportpark en dan is het fijn dat er EHBO'ers ter plaatse zijn, mocht zich een calamiteit voordoen.

Een voor een werden de vrijwilligers naar voren geroepen en ontvingen ze het EHBO-certificaat. Daarna werd er nog een groepsfoto gemaakt. Vervolgens heeft men nog kunnen genieten van een aantrekkelijke wedstrijd van UDI 1 en heeft deel kunnen nemen aan een hele gezellige 3e helft.

Een speciaal woord van dank gaat nog uit naar Francois Watervoort. Hij heeft de cursisten als EHBO-docent wegwijs gemaakt in de EHBO-beginselen.

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.