ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Groene Ster komt op bezoek bij UDI

Algemeen - UDI-1

Na de royale bekerwinst voor de Udenaren afgelopen weekend tegen EVVC wacht zondag weer een pittige tegenstander. Op bezoek komt Groene Ster uit Heerlerheide dat dit seizoen verrassend goed is gestart getuige de huidige vierde plek op de ranglijst. 

Groene Ster komt op bezoek bij UDI

Spelers, begeleiding en supporters konden vorige week zondag na afloop van het bekerduel tegen tweedeklasser EVVC tevreden huiswaarts keren. De ruime 0-6 overwinning was relatief eenvoudig tot stand gekomen. Daarnaast konden enkele spelers van een weekje rust genieten en kwamen anderen juist weer terug met de eerste speelminuten na blessureleed. Kortom alleen maar tevreden gezichten aan Udense zijde. Hopelijk hebben van Hout en Oomen deze week geen terugslag gehad zodat zij opnieuw mogen hopen op speelminuten tijdens het duel komend weekeinde tegen Groene Ster uit het verre Heerlerheide.

Ook Groene Ster speelde vorige week voor de beker maar had het daar aanmerkelijk lastiger getuige de magere 1-0 overwinning op derdeklasser DVO. Kansen waren er blijkbaar voldoende maar het vizier stond niet helemaal op scherp en dan kan een wedstrijd waarin slechts een treffer is gemaakt minder eenvoudig worden. De Groen-Witten kenden een uitstekende start van dit seizoen maar enkele weken geleden werd tweemaal op rij verloren tegen Goes en Halsteren. Twee weken geleden maakte men echter weer veel indruk met de 4-1 winst tegen Vlissingen. Binnen vijftien minuten na start van het duel was het toen al 4-0 al zal wellicht de lange busreis van de Vlissingers, die blijkbaar in files terecht waren gekomen en daardoor liefst 4,5 uur onderweg waren, misschien ook invloed hebben gehad.

 

Groene Ster komt op bezoek bij UDI

Groene Ster is een oude bekende van de Udenaren waar UDI het regelmatig lastig tegen heeft gehad. Sterkhouders van de ploeg uit Heerlerheide zijn middenvelder Maikel van Kesteren en aanvaller Roel Schirra welke inmiddels beide dertigers zijn maar al lange tijd spelen voor de groen-witten en over een schat aan ervaring beschikken. Ook doelman Willem-Jan Thijssen stond al menig duel onder de lat in onderlinge wedstrijden tegen UDI. Aanvaller Eloy Cox is dit seizoen weer terug gekeerd op het oude nest na een uitstapje van twee seizoenen naar Chevremont. Bovendien versterkte Groene Ster zich met Wessel Franssen van tweedeklasser Eijsden waar hij vele seizoenen clubtopscoorder was.

Kortom een pittige tegenstander voor de Udense ploeg die gaat voor de drie punten om daarmee het vizier weer verder omhoog te kunnen richten. De tricolores rekenen op uw steun.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Jelte van Lanen

Mijn naam is Jelte van Lanen, ik ben 7 jaar oud en zit groep 4 van speelleercentrum De Wijde Wereld. Op zondag 19 november ben ik pupil van de week bij de wedstrijd tegen Groene Ster. Dit vind ik leuk en super spannend. Ik mag dan op het veld voetballen waar mijn opa vroeger veel wedstrijden heeft gevoetbald. Bij UDI speel ik in het team JO 8-1 en proberen we elke zaterdag te winnen. Op het veld ben ik het liefste middenvelder, maar keepen vind ik ook leuk om te doen. Op school hebben we ’n super mooie voetbalkooi, waar ik veel oefen met vrienden. Naast voetballen vind ik het ook leuk om te mountainbiken. Mijn favoriete voetbalclub is PSV en Luuk de Jong is mijn favoriete speler. Ik hoop dat UDI’19 gaat winnen met 4-1. Tot zondag!
 

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De bal is geschonken door Café Sergeant Peppers, in de St. Janstraat in Uden
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.