ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Kan UDI zich herpakken tegen GOES?

Algemeen - UDI-1

Komend weekend ontvangt UDI op het eigen sportpark Parkzicht de ploeg van GOES. Na het teleurstellende resultaat van afgelopen zondag bij Baronie is de Udense ploeg er ongetwijfeld veel aan gelegen om voor eigen publiek een goede wedstrijd te spelen.

Hoewel de 3-0 nederlaag tegen Baronie qua uitslag anders doet vermoeden was UDI zeker niet de mindere ploeg afgelopen zondag maar wist het de geboden kansen niet te verzilveren. Komende zondag komt een verre tegenstander uit deze competitie in Uden op bezoek. Na een rit van 165 kilometer zal een van de oudste clubs uit de provincie Zeeland de bus in Uden parkeren. vv G.O.E.S., zoals men officieel heet, is opgericht in 1895 en heeft vele namen gehad in haar historie maar sinds enige tijd hanteert men officieel Gezamenlijk Opwaarts Eendrachtig Sterk als de volledige naam. Meest bekende oud-speler van GOES is zonder twijfel doelman Frans de Munck die in een ver verleden 14 jaar voor de Zeeuwse vereniging actief was. 

De vereniging speelt de laatste jaren in de hogere regionen van het amateurvoetbal en promoveerde afgelopen seizoen na vijf winstpartijen in de nacompetitie voor de tweede maal in haar bestaan naar de Hoofdklasse. Gesteund door vele sponsoren zijn de laatste jaren de nodige spelers aangetrokken met als doelstelling zich minimaal te kunnen handhaven in de Hoofdklasse. GOES begon sterk aan dit seizoen met drie overwinningen tegen ondermeer Meerssen en Gemert, gevolgd door een gelijkspel bij IFC. Afgelopen zondag ging Goes voor de eerste keer dit seizoen onderuit door met 0-2 thuis te verliezen van Halsteren. Volgens de lokale media was men slordig in balbezit en moest men teveel verdedigend werk opknappen zodat er nauwelijks gedacht kon worden aan aanvallen.

Aan Udense zijde was het goede nieuws afgelopen zondag dat Koot en Oomen de eerste speelminuten van de competitie konden maken. Uiteraard is het afwachten of beide spelers deze week geen reactie hebben gehad maar beiden maakten een goede indruk. Voor de Udense ploeg is dat een positief bericht want het aantal fitte spelers waarop de technische leiding een beroep kon doen was tot nog toe redelijk beperkt. Hopelijk zien we die positieve wending zondag ook terug op het veld al zal GOES zeker geen eenvoudige tegenstander zijn. Met de ondersteuning van de eigen aanhang gaan de tricolores echter voor een positief resultaat. Komt u ook?

Kan UDI zich herpakken tegen GOES?

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Saar Versteegden

Ik ben Saar en ik ben 8 jaar. Ik speel in JO9-2 als verdedigster. Mijn papa Angelo en mijn broer Sam voetballen ook bij UDI, mama komt altijd kijken naar onze wedstrijden. Ik denk dat het bij UDI-Goes 2-1 voor UDI gaat worden.
Groetjes Saar

Loterij voor de UDI-jeugd

- De bal is geschonken door Alex Ulijn Tuinaanleg - Bestratingen, Luitstraat 30 in Uden
- De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.