ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Topper in Hoofdklasse B: Halsteren - UDI'19

Algemeen - UDI-1

Een wedstrijd tussen de nummers twee en vier van de ranglijst mag met recht een topper worden genoemd. Halsteren volgt koploper OSS"20 op gepaste afstand maar doet het natuurlijk uitstekend gezien de hoge positie op de ranglijst. UDI is de laatste weken ook aan een uitstekende serie bezig en is Halsteren inmiddels tot op twee punten genaderd.

Hoewel er inmiddels al 22 wedstrijden zijn gespeeld door beide ploegen volgt zondag eindelijk de eerste onderlinge ontmoeting tussen Halsteren en UDI van dit seizoen. Het duel in Uden werd twee keer afgelast en de inhaalwedstrijd staat nu gepland voor zondag 6 mei. Komend weekeinde echter eerst de reguliere ontmoeting in Halsteren als zijnde de zesde wedstrijd in de derde periode. De Udenaren gaan zoals bekend aan de leiding in die derde periode en het zal hen er veel aan gelegen zijn om de reeks van vijf wedstrijden winst op een rij een vervolg te geven. 

Met tegenstander Halsteren krijgt de Udense ploeg echter te maken met een tegenstander van formaat die afgelopen zondag knap wist te winnen van Jong Den Bosch (1-2). Bij de ploeg uit West-Brabant welke wordt geleid door trainer Ruud Pennings speelt een groep spelers die twee jaar geleden nog uitkwamen bij VC Vlissingen en toen ook in actie kwamen tegen UDI. Naast doelman Ariën Pietersma staan ook de Zeeuwen Roysel James, Josimar Pattinama en Abdoe Abdenbi inmiddels onder contract bij Halsteren. 

UDI moet het zondag in ieder geval doen zonder verdediger van Dijk die geschorst is naar aanleiding van zijn vijfde gele kaart. Daarnaast is nog niet duidelijk hoe het gesteld is met de blessures van Wolf en van Geelkerken. Met het oog op het nieuwe seizoen was er deze week nog goed nieuws met het bekend maken van het aanblijven van verdediger Koca die dus ook volgend seizoen bij de tricolores actief zal zijn. We hopen op een mooie wedstrijd komende zondag in Halsteren. Komt u ook kijken?

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.