ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI begint laatste fase periode 3 thuis tegen Woezik

Algemeen - UDI-1

Met nog drie speelronden te gaan is UDI samen met Goes en Halsteren nog volop in de race om de periodetitel van de derde periode. Wil UDI dit seizoen nog een prijs pakken moet het de laatste drie duels flink aan de bak en dat start zondag dus met een thuiswedstrijd tegen Woezik.

De goede resultaten van de Udense ploeg tegen kampioen OSS'20 en nummer drie Halsteren ten spijt zijn de laatste drie competitiewedstrijden echt beslissend voor de titel in de derde periode. UDI staat daarin gelijk met Goes en Halsteren waarbij Goes een iets beter doelsaldo heeft en Halsteren nog een achterstallig duel moet winnen om echt op gelijke hoogte te komen. Uiteraard zijn Goes en Halsteren samen ook nog verwikkeld in de strijd om plaats twee die recht geeft op het overnemen van de periode welke OSS'20 al in bezit heeft. Uiteraard een verhaal met een aantal mitsen en maren maar voor UDI lijkt de opdracht te zijn de laatste drie wedstrijden in winst om te zetten. Een klus die niet zomaar vanzelfsprekend is.

Komende zondag komt met Woezik de verrassende degradant van dit jaar op bezoek. In het seizoen 2016-2017 debuteerde de Wijchense ploeg met een uitstekende tweede plek in de eindstand in de hoofdklasse. Dit seizoen zit het echter tegen en kon men ondanks aardige resultaten waaronder winst tegen Gemert en slechts een 0-1 nederlaag tegen Halsteren het tij niet keren. De ploeg uit Wijchen heeft met spits Peltzer een uitstekende goalgetter in de gelederen die ook in het eerste duel tussen Woezik en UDI (2-4) liet zien goed te kunnen voetballen. Hij verkast na dit seizoen echter naar OSS'20 en speelt volgend seizoen dus in de derde divisie.

Bij UDI liepen de laatste weken diverse spelers met pijntjes die dan ook langs de kant bleven in enkele duels. We zijn benieuwd wie er zondag wel allemaal aan de aftrap zullen verschijnen in deze belangrijke fase van het seizoen. De supporters hopen in ieder geval op een leuk einde van het seizoen. Kom op tricolores!

UDI begint laatste fase periode 3 thuis tegen Woezik

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Gus Bakermans

Hallo ik ben Gus Bakermans. Ik ben 8 jaar en ik ben dit jaar begonnen met voetballen en keepen, samen met mijn broer Tije. Hiervoor heb ik freerunning gedaan, maar nu heb ik gekozen voor UDI'19. Ik speel in JO9-04 wat een heel leuk team is. Meestal keep ik de eerste helft en voetbal ik de tweede helft. Dan sta ik op het middenveld of in de verdediging, maar regelmatig ga ik mee naar voren en scoor ik een doelpunt. Voor de winterstop hebben we alle wedstrijden gewonnen. Na de winterstop helaas niet meer. Ik ben fan van PSV maar ik denk dat UDI ook een goeie wedstrijd gaat spelen en dat ze winnen met 3-0. Super leuk dat ik pupil van de week ben.

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De bal is geschonken door Bistro Gossimijne aan de Prior van Milstraat in Uden
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.