ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

UDI gaat op bezoek bij sv Meerssen

Algemeen - UDI-1

Komende zondag gaat UDI op reis naar het verre Zuid-Limburg om aan te treden tegen sv Meerssen. De laatste competitiewedstrijden speelden beide teams zeven jaar geleden tegen elkaar. De Limburgers werden afgelopen jaar met ruime voorsprong kampioen in de eerste klasse en keerden daarmee na vijf jaar weer terug in de hoofdklasse.

UDI gaat op bezoek bij sv Meerssen

De geel-zwarten uit Meerssen hebben al een lange historie in de Hoofdklasse. Liefst 23 jaar speelde men onafgebroken in die klasse totdat men in 2012 degradeerde. Middels het kampioenschap afgelopen seizoen is men nu dus weer terug op het niveau waar men thuis hoort. UDI kwam de Limburgers ook regelmatig tegen en de beide laatste onderlinge competitieduels in het seizoen 2010-2011 werden gewonnen. Drie jaar geleden speelden UDI en Meerssen ook nog een keer tegen elkaar maar dat was een wedstrijd voor de beker waarbij UDI toen in Meerssen met 2-0 onderuit ging.

DIt seizoen begon Meerssen met een 0-1 nederlaag tegen GOES maar afgelopen weekeinde werd knap gewonnen op bezoek bij Woezik. Bij die 1-3 winst werden alle drie de treffers gemaakt door Jordie van der Schoot.

De Udenaren waren zondag licht teleurgesteld omdat men het gevoel had dat er thuis tegen Vlissingen meer in had gezeten dan het 0-0 gelijkspel waarmee het duel werd beeindigd. Die wedstrijd wilde maar moeilijk op gang komen en wanneer de kansjes die er zijn niet verzilverd kunnen worden valt er echter op de uitslag weinig aan te merken. Hopelijk weet UDI zondag de eerste driepunter van dit seizoen bij te schrijven.

De wedstrijd op sportpark Marsana aan de Proost de Beaufortstraat begint om 14:30 uur en uiteraard rekenen we op de Udense aanhang.

 

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.