ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI in derby op bezoek bij Gemert

Algemeen - UDI-1

Komende zondag staat voor UDI het duel uit bij Gemert op programma. Door de afgelasting van afgelopen weekend wordt dat voor de Udenaren het eerste officiële duel van 2018. Gemert kwam zondag wel in actie maar ging met 2-0 pijnlijk onderuit bij Woezik.

De voorbereiding van de Udense ploeg op de tweede seizoenshelft verloopt nog niet zoals gewenst. Vorige week annuleerde oefentegenstander Jong Achilles'29 op een laat moment de geplande wedstrijd en afgelopen weekend bleek spelen op natuurgras onmogelijk te zijn. Helaas voor de Udenaren moest de schaduwtegenstander (RKHVV) zondag wel gewoon voor de competitie aan de bak en dus werd er weer niet gespeeld. Ook op het personele vlak zijn de verbeteringen in fitheid van spelers nog niet zover als gehoopt. Dinsdagavond oefende de Udense ploeg thuis tegen BVV uit Den Bosch waarbij met 5-2 werd gewonnen door doelpunten van Wassenberg (2x), van Hout (2x) en v.d. Heuvel.

UDI in derby op bezoek bij Gemert

Zondag wacht met Gemert een ploeg die het voor de winterstop uitstekend deed met een tweede plaats op de ranglijst als bekroning. De zwart-witten bleken met doelman Barten een uitstekende stand-in te hebben gevonden voor de geblesseerde Sven van Ommeren. Meest in het oog springend waren echter de beide aanvallende versterkingen met Ruben Rodrigues (Wilhelmina Boys) en Jeremias Carlos David (sc Helmondia). Vooral Rodrigues maakte dusdanig veel indruk dat hij inmiddels een contract bij Fc Den Bosch heeft getekend. Hij zal daar de rest van dit seizoen regelmatig gaan meetrainen maar de wedstrijden nog voor Gemert uitkomen. 

Afgelopen weekend begon de hervatting van de competitie voor de Gemertse ploeg met een teleurstelling want op bezoek bij sc Woezik ging men met 2-0 onderuit door twee treffers van Woezik-spits Peltzer. Gemert kwam volgens de aanwezige media niet in de wedstrijd door slordig spel. Het duel tegen de Udenaren wordt zoals altijd een bijzonder treffen want zelden zijn de onderlinge ontmoetingen tussen beide ploegen saai te noemen. Het eerste onderlinge competitieduel dit seizoen eindigde in een royale 0-3 nederlaag voor de Udense ploeg en dus zullen spelers en begeleiding zich komend weekeinde graag willen laten zien. Laten we in ieder geval hopen op een mooi duel.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.