ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI ontvangt Juliana'31 uit Malden

Algemeen - UDI-1

Zondag treffen op het Udense sportpark twee ploegen elkaar welke beiden afgelopen seizoen nog actief waren in de Derde Divisie. Een blik op de ranglijst leert dat beide teams nu in het rechterrijtje van de Hoofdklasse geklasseerd staan en dat is uiteraard niet hetgeen vooraf kon worden verwacht. Zondag dus een belangrijk duel in de strijd om drie punten en het stijgen op de ranglijst.

UDI ontvangt Juliana'31 uit Malden

Het was afgelopen week in Oss weer een vreemde zondag. De eerste helft hadden de Udenaren niets in te brengen tegen OSS'20. Na de rust toonde de ploeg veel veerkracht en leek een gelijkspel nog mogelijk te zijn. Helaas lukte dat niet en daarmee moesten de Udenaren met een 2-1 op zak weer huiswaarts. 

Ook bij Juliana'31 kende men zoals gezegd een matige seizoensstart maar afgelopen zondag was er een eerste lichtpuntje. Tegen Jong Fc Den Bosch won men met 3-2 en daarmee droeg men de rode lantaarn over aan BVC'12. De Maldenaren begonnen zondag sterk op het eigen sportpark en stonden binnen een half uur spelen al met 3-0 voor. De beloften van Den Bosch kwamen nog terug tot 3-2 maar de verdediging van de rood-gelen stond blijkbaar goed en dus was er het zoet van de tweede overwinning dit seizoen. Wie kijkt naar de andere uitslagen van Juliana'31 ziet dat men eigenlijk alleen tegen Gemert fors onderuit ging maar verder veel nederlagen kende met slechts één doelpuntje verschil.

De opdracht voor de tricolores voor zondag is duidelijk maar niet per definitie eenvoudig. Zoals het er naar uit ziet zal de ziekenboeg niet leger worden en dus moet ongeveer dezelfde groep als afgelopen zondag de strijd aan gaan om de drie punten in Uden te houden. We rekenen uiteraard op uw steun!

UDI ontvangt Juliana'31 uit Malden

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Luuk van de Voort

Mijn naam is Luuk van de Voort. Ik ben 8 jaar en zit in groep 5 van Basisschool de Springplank en mijn grootste hobby is… voetballen! We hebben een echte voetbalfamilie. Mijn vader, moeder en broertje voetballen namelijk ook. Op mijn vierde ben ik begonnen bij de mini’s en momenteel speel ik in de JO9-1. We hebben een heel leuk team.

Mijn grote voorbeeld is Kevin de Bruyne en ik ben dan ook helemaal fan van Manchester City. Ik ga al vaak mee naar UDI 1 kijken en ik vind het dan ook erg leuk om een keertje pupil van de week te mogen zijn. Ik denk dat UDI zondag gaat winnen met 2-0. Ik heb er erg veel zin in, tot zondag de 29 ste .

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De bal is geschonken door Anja van den Hoven - Schoonheidssalon, Klemvogel in Uden
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.