ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4

UDI start competitie tegen IFC in Hendrik-Ido-Ambacht

Algemeen - UDI-1

Na zes weken van trainen en oefenwedstrijden spelen gaat zondag dan eindelijk de echte strijd weer van start. UDI begint de competitie in de Hoofdklasse B met een uitwedstrijd tegen IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht. 

UDI start competitie tegen IFC in Hendrik-Ido-Ambacht

IFC en UDI zijn voor zover we hebben kunnen achterhalen volledig nieuw voor elkaar, nooit eerder speelden de tricolores tegen de Ambachters uit de provincie Zuid-Holland. De gastheren speelden ook afgelopen seizoen in de Hoofdklasse B en eindigden daar op een tiende plek aan de onderzijde van de middenmoot. Terwijl de meer bekende buurman ASWH een echte zaterdagclub is kent IFC zowel een zaterdag als zondagafdeling. Van de selectie van afgelopen seizoen bleven tien spelers over en die werden aangevuld met negen spelers vanuit andere verenigingen. Onder leiding van de nieuwe trainer Virgil Breetveld wil IFC weer netjes mee gaan doen in de Hoofdklasse B al lijkt die klasse, op papier in ieder geval, een tikje sterker geworden ten opzichte van afgelopen seizoen. 

UDI start competitie tegen IFC in Hendrik-Ido-Ambacht

Het verhaal van de Udenaren is voor onze trouwe volgers bekend. De ploeg degradeerde afgelopen seizoen nipt uit de derde divisie waarin men het moeilijk had door een smalle selectie, minder scorend vermogen en uiteindelijk ook gewoon domme pech. Met de komst van doelman van Boxtel, verdediger Koca en aanvaller Gakpo werden er gerichte versterkingen gehaald en uiteraard werd Roald van Hout, terugkerend uit het betaald voetbal, met open armen ontvangen. Aangevuld met de nodige spelers uit de eigen opleiding staat er weer een team wat voor veruit het grootste deel bestaat uit spelers die hun voetbalopleiding in de UDI-jeugd hebben genoten. De resultaten in de voorbereiding waren nog erg wisselend mede veroorzaakt door het feit dat een aantal spelers nog met blessures uit de zomerstop kwamen. De werkelijke sterkte van de ploeg is dan ook nog lastig in te schatten.

Zondag gaat het in ieder geval allemaal weer beginnen en wordt er om 14:00 uur afgetrapt op sportpark Schildman aan de Reeweg in Hendrik-Ido-Ambacht.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.