ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI verslaat Halsteren en laat OSS'20 feesten (2-1)

Algemeen - UDI-1

UDI won vandaag thuis tegen Halsteren en zorgde daarmee voor vreugde bij OSS'20 dat langs de lijn in Uden het kampioenschap vierde. In een wedstrijd zonder veel kansen was UDI een keer vaker trefzeker en won daarmee het duel.

UDI verslaat Halsteren en laat OSS'20 feesten (2-1)

De wedstrijd van afgelopen zondag tegen OSS'20 had naast veel energie ook enkele slachtoffers gekost want deze week bleek dat Wassenberg en Lars van Geelkerken vandaag niet aan de start konden verschijnen. Het betekende voor Jordy van Horrik na een prima invalbeurt vorige week deze week een basisplaats in de spits. Op de glad geschoren grasmat begon de partij onder een warme voorjaarszon tamelijk mat. De eerste echte kans voor een van beide teams was na bijna een half uur spelen maar was wel direct raak voor Halsteren. In een snelle omschakeling was het Zimmerman die de al voreg ingevallen spits Pattinama vond die randje buitenspel beheerst de 0-1 scoorde. Enkele minuten later was het aan de andere kant raak. Bij een aanval van achteruit werd spits van Horrik ingespeeld die vervolgens knap draaide en direct uit de draai de bal linksboven in het doel plaatste (1-1). Niet alleen de Udense aanhang kon juichen maar ook de selectie van OSS'20 die langs het veld genoot van het zonnetje kon deze treffer wel waarderen. 

In de laatste fase voor rust is er nog een kans voor Zimmerman maar doelman van Boxtel redt uitstekend. Aan de andere kant is er ook nog een kansje voor van Horrik maar die vindt Halsteren-doelman Pietersma op zijn pad. Na de pauze is het UDI dat ogenschijnlijk wat feller start. Na tien minuten wordt het daar ook voor beloond wanneer na een scrimmage eerst van Hout een schotpoging waagt welke Pietersma niet klemvast heeft en dan is het Gakpo die alert is en snel zijn voet tegen de bal plaatst en scoort. De linksbenige middenvelder speelde vandaag sowieso een sterke partij. Uiteraard was de selectie van OSS'20 nu nog blijer en dus werd er een aantal keren hartstochtelijk gezongen of gejuichd wanneer een UDI-speler een goede actie in huis had. Halsteren probeerde wel aan te zetten maar kreeg alleen enkele halve kansen. Ook voor UDI waren er geen echte mogelijkheden meer uiteraard was de thuisploeg tevreden met de voorsprong. Na het laatste fluitsignaal was UDI uiteraard blij met de drie punten maar was het echte feest aan de lange zijde waar de Osse ploeg een klein dansje deed. De felicitaties gaan vanuit Uden in ieder geval naar OSS'20 dat dit seizoen heeft laten zien de terechte kampioen te zijn. Geniet van het kampioensfeest en volgend seizoen veel succes in de derde divisie.

UDI verslaat Halsteren en laat OSS'20 feesten (2-1)

Volgende week zondag begint de serie van de laatste drie speeldagen die beslissend gaan zijn voor de derde periode. UDI ontvangt zondag thuis het reeds gedegradeerde Woezik en speelt vervolgens nog uit bij Juliana'31 en thuis tegen Jong Fc Den Bosch.

UDI: van Boxtel, Koca, van Dijk, Pennings, Kerkhof, J. van Geelkerken, Wolf, Gakpo, van den Heuvel (65. Oomen), van Hout (91. van Dongen) en van Horrik (82. van der Linden).

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.