ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

Op zaterdag 7 april jl. vertrok een groep van 13 veteranen richting Scheveningen om daar een gezellig weekend met elkaar door te brengen. De gekozen datum bleek een schot in de roos , want de eerste zomerse dag was een feit. Na een uurtje rijden wachtte de groep een verrassing; een bezoek aan De Kuip in Rotterdam.

Na een heerlijke lunch genoten te hebben in het Feijenoord restaurant, bewonderden de “oudjes” het mooiste stadion van ons land. Via onze Antoon, greenkeeper van beroep, waren er contacten gelegd met de grasmeester van De Kuip. Vol trots vertelde die ons alles over de geheimen van een super grasmat, het veld waarop Feijenoord haar thuiswedstrijden afwerkt. Niet voor niets is de grasmat in De Kuip al vier jaar op rij gekozen tot beste voetbalveld van de eredivisie. Onder de veteranen was maar één echte Feijenoordsupporter, maar de rest luisterde toch heel aandachtig (sportief hè).

Na het bezoek aan De Kuip vertrokken de veteranen naar hun hotel in Scheveningen. Natuurlijk stond een bezoekje aan het strand ook op het programma. Om 17.00 uur speelde de groep een voetbalwedstrijd tegen Fortum uit Voorburg. Het werd een spannende wedstrijd met een heel gezellige derde helft. De dag werd besloten met een bezoek aan CRAZY PIANO’S aan de boulevard in Scheveningen. Het zal niemand verbazen dat de UDI-veteranen daar op hun best waren.

De zondagochtend begon met een heerlijk ontbijt, waarna de meeste veteranen ervoor kozen om tijdig terug te keren naar Uden. Daar scheen namelijk het zonnetje, terwijl die in Scheveningen maar niet door wilde breken. De groep kon terugkijken op een heerlijk weekend, waarin men elkaar weer eens op een andere manier heeft leren kennen.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.