ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Uitzwaaien van selectiespelers en begeleiding vaandelteam UDI'19/CSU!

- Algemeen - Senioren - UDI-1

Een seizoen komt ten einde en is het een feit dat er afscheid genomen wordt van mensen. Vertrek om diverse redenen maar belangrijker vinden wij het dat wij op een correcte manier afscheid nemen!

Na de laatste competitie wedstrijd van ons eerste team tegen Jong FC Den Bosch hebben wij afscheid genomen van onze Technische Stafleden; hoofdtrainer; Bert Ruijsch, zijn assistent Stef Wijlaars, fysiotherapeut Jasper de Langen en keeperstrainer Joris van der Cammen.

Na een twijfelachtige 1e seizoenshelft gekenmerkt door veel en langdurige blessures werd de 2e seizoenshelft zeer goed gestart en waren de resultaten zodanig dat wij lang hebben meegedaan voor een periode kampioenschap. Het seizoen was dus net iets te lang. Wel zijn er een aantal jeugdspelers eerder en veelvuldig aan speelminuten gekomen in ons eerste team. Wij wensen Bert, Stef, Jasper en Joris veel gezondheid en succes in alles wat zij na UDI’19 gaan ondernemen.

Stefan van Roosmalen; een van ons meest succesvolle voetballers uit een recent verleden, lid van de technische commissie als coördinator van de senioren selectie teams willen wij speciaal danken voor zijn tomeloze inzet. Zijn niet aflatende gedrevenheid om zowel organisatie als invulling van de selecties rond te krijgen. Dit afgezet tegen een achtergrond waar de nodige hectiek zorgde voor dynamiek die we ons als vereniging liever hadden willen besparen. Stefan nogmaals bedankt voor de ongelooflijke hoeveelheid tijd die jij voor ons hebt weten vrij te maken en geniet de komende periode van je gezin en hopen wij ook jou snel weer te mogen begroeten in een nieuwe rol bij UDI’19/CSU.

Knud van de Heuvel, Frank Wijdeven en Koen van Boxtel; Knud en Frank van onze eerste selectie hebben beide gekozen om een vervolg te geven aan hun actieve carrière bij s.v. Top Oss. Beiden hebben ons correct geïnformeerd en duidelijk gemaakt dat zij beiden hopen hier aan meer speelminuten toekomen. Jongens, laat jullie voeten spreken en hopen wij van harte dat de door jullie gestelde doelstelling behaald kunnen worden en wij jullie later weer bij UDI mogen begroeten. Keeper Koen van Boxtel heeft voorrang gegeven aan zijn maatschappelijke carrière en zijn pas opgestart bedrijf. Het gaat jullie allen goed, succes!

Randy Hofmeijer; als je al ruim 17 jaar op een bijzonder hoog niveau speelt komt er een moment dat je afscheid dichterbij komt. Twijfel; stoppen of doorgaan is bijzonder lastig, tenslotte aan een vaste routine van trainen/spelen komt een einde. We hebben van je genoten, de dribbel, de strateeg, spelmaker, balvirtuoos en als voetballer. Een carrière in triatlon is een optie maar de aanstaande gezinsuitbreiding is misschien nog een betere invulling van de tijd die gaat vrijkomen. Randy bedankt voor alles wat je voor UDI hebt betekend en hopen dat wij ook jou in een andere rol voor UDI’19 kunnen behouden.

Joep van Geelkerken; wederom speler van het jaar en slechts 28 jaren jong. Het beste moet misschien nog komen we zullen het voorlopig niet weten. De gemoederen heb je lang bezig gehouden gaat ie door of stopt Joep? Je hebt ons duidelijkheid verschaft en helaas niet in het voordeel van UDI’19 en haar supporters. In de gesprekken van de afgelopen maanden hebben wij gezien dat je moeite had een definitieve keuze te maken. Persoonlijk gewin of andere vereniging waren geen onderwerpen die jouw keuze konden beïnvloeden. De combinatie werk, gezin en de aanstaande gezinsuitbreiding hebben jou doen besluiten te stoppen met voetballen. Dapper en veel respect voor de keuze die jij hebt gemaakt. Joep bedankt en stiekem hopen wij jou als een echte van Geelkerken toch op een of andere manier te behouden voor UDI’19.

Randy en Joep wij zouden jullie tekortdoen om het alleen bij deze paar woordjes te laten. Wij gaan met jullie kijken hoe en wanneer wij officieel afscheid gaan nemen die recht doet aan jullie inzet voor UDI’19/CSU.

Namens het algemeen bestuur UDI’19/CSU
B.M. (Ben) Tuithof
voorzitter

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.