ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Bernd en Nick (G-voetbal) op de KNVB-campus in Zeist

Algemeen - G-voetbal

Dinsdag 31 juli waren Nick en Bernd op de KNVB-campus in Zeist. Daar had de UEFA een seminar georganiseerd. Er waren 60 mensen uit verschillende landen om samen te kijken wat er nodig is om voetbal voor iedereen mogelijk te maken.

Bernd en Nick (G-voetbal) op de KNVB-campus in Zeist

Bernd en Nick hebben, samen met Liz,  aan de delegaties uit o.a. Noorwegen, Liechtenstein, Slovenië en Ierland uitgelegd waarom voetballen bij een vereniging zo belangrijk is voor ze is. Met behulp van het prachtige herinneringsboek van hun deelname aan de Special Olympics Worldgames in Los Angeles hebben ze ook uitgebreid vertelt en laten zien dat lid zijn van onze mooie voetbalclub UDI’19 ze nog veel meer biedt. Zo hebben ze veel vrienden gemaakt die ze ook naast de trainingen en de wedstrijden zien, zijn ze zelfstandiger geworden, hebben ze meer zelfvertrouwen gekregen en zijn ze ook bij andere activiteiten bij UDI’19 actief. Denk aan de onderhoudsgroep en bijvoorbeeld het UDI-kamp.

Natuurlijk was er ook tijd om een balletje te trappen met deelnemers van het seminar uit bijvoorbeeld Andorra, Griekenland en Litouwen.

Er was ook aandacht voor het Amputatievoetbal, blindenvoetbal en rolstoelvoetbal.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.