ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

In februari, bij de kledingpresentatie, gaven Mevrouw Raymakers en Yvon de G-voetballers een mooi cadeau. Zoon en broer Ronny wilde na zijn overlijden nog één keer iets bijzonders doen voor de G-voetbal. En dat werd een teamuitje naar de dierentuin.

Afgelopen zondag vertrokken alle G-voetballers, hun begeleiders en natuurlijk mevrouw Raymakers, Yvon en Mart naar Zooparc Overloon. We werden daar verwelkomd met koffie en heerlijk appelgebak. Daarna gingen we het park in om het eerste gedeelte te bekijken. Wallaby’s, emoes, dromedarissen, tapirs en allerlei aapjes werden bewonderd.

Bijzonder teamuitje G-voetbal

Daarna was het alweer tijd voor de volgende verrassing: een frietje en een snack. Ronny had boven de zon aangezet, dus konden we heerlijk buiten op het terras zitten.

Na de lekkere lunch gingen we in twee groepen uiteen voor een rondleiding. De mensen van het zooparc wisten ons veel te vertellen. Welke wasbeer het oudste was, wie vader en zoon waren bij de kamelen, wie ruzie maakten bij de tijgers en allerlei andere bijzonderheden en grappige feitjes. Daarna werden we nog meer verwend met een lekker ijsje en zijn we rustig teruggelopen naar de uitgang.

Natuurlijk werden mevrouw Raymakers, Yvon en Mart uitgebreid en hartelijk bedankt.

Ronny was een bijzondere vriend van de G-voetballers en daar hebben we weer even bij stilgestaan. Het was een mooie dag waar we allemaal van hebben genoten.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.