ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

EK-wedstrijd vrouwen Rusland O19 tegen IJsland O19 eindigt in 2-2

Algemeen

Het EK-kwalificatietoernooi vrouwen onder 19 wordt van woensdag 3 april t/m dinsdag 9 april gespeeld op het sportcomplex van UDI’19/CSU in Uden en in Groesbeek op het sportpark van De Treffers.

Woensdagmiddag speelde Rusland tegen IJsland de eerste wedstrijd op het sportpark in Uden. Vanaf het eerste fluitsignaal namen de vrouwen van IJsland het heft in handen en hadden een groot veldoverwicht. Gaandeweg de eerste helft kwam Rusland meer in het spel en kwam op een 1-0 voorsprong. Hierop zette IJsland nog meer aan en maakte verdient de 1-1 en met deze stand ging men ook rusten.

In de tweede heft was het beeld een kopie van de eerste helft. Rusland kwam op een 2-1 voorsprong waarna IJsland de stand weer gelijktrok. Tot de laatste minuut was het spannend maar de stand bleef onveranderd 2-2.

Oranje Vrouwen Onder 19 komen zaterdag naar Uden

Zaterdag komen de Oranje Vrouwen O19 naar Uden, zij spelen dan tegen hun leeftijdgenoten van Rusland. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden immers Rusland heeft woensdag met 2-2 gelijk gespeeld tegen IJsland en de Oranje vrouwen wisten van hun leeftijdgenoten van Bulgarije liefst met 6-0 te winnen. Voor Rusland geldt dat zij niet mogen verliezen anders zijn zij kansloos om winnaar te worden in de poule. Houdt u van vrouwen voetbal en wilt u de Oranje Leeuwinnen van de naaste toekomst zien voetballen kom dan zaterdag naar UDI'19. Aanvang wedstrijd is om 16.00 uur, de kassa's zijn vanaf 15.00 uur geopend en ons clubhuis is open en u kunt daar terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee. Komt dat zien, u bent van harte welkom.

Foto's van woensdag van de wedstrijd Rusland - IJsland  

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.