ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Tijdens het Hemelvaartsweekend was het tijd voor het 33ste Weekendkamp van UDI’19. Een speciaal kamp voor de O8 t/m O13. Gedurende het kamp sliepen er zo’n 225 kinderen en 60 begeleiders op het sportpark Parkzicht.

Vanwege het 100-jarige jubileum van de voetbalclub mochten dit jaar ook de jongens en meiden van de O12 en O13 meedoen aan het Weekendkamp. Voor hen was het donderdag een dolle en vooral late bedoeling. Voor deze groep hadden we een spannende smokkeltocht op Bedaf die tot middennacht duurde. Daarna gierden de adrenaline nog door de lijven van de spelers, waardoor slapen voor velen moeilijk was. Vrijdag gingen ze moe en voldaan naar huis.

Vrijdag kwamen de jongens en meiden van de O10 en O11 naar UDI. We starten het kamp met een aantal partijen voetbal en vervolgens gingen we voetgolfen, met lichtgevende ballen. Nadat de deelnemers bijna alle spelers van het Elftal van de Eeuw gevonden hadden, konden ze met een gerust hart gaan slapen. Dit gebeurde in het tentenkamp met veel eigen meegebrachte tenten. Op de zaterdag werd er door de organisatie geschakeld en er werden extra waterspelletjes ingepland, vanwege het warme weer.

Zaterdagavond waren de O8 en O9 aan de beurt. Voor vele was het extra spannend, omdat het hun eerste kamp was. Dit jaar was er voor iedereen de mogelijkheid om een eigen tentje mee te nemen. Hier werd door sommige gebruik van gemaakt, waardoor het extra leuk werd.

Voor deze groep had de organisatie een heel speciale afsluiting in petto. Eerste werden de binnen gedruppelde ouders getrakteerd op een mooi muzikale voorstelling onder begeleiding van Beat-it. Om vervolgens een heuse oefeninterland te spelen tegen de Salomonseilanden. Dit alles op de eerste tropische dag van het jaar, ofwel het was goed drinken en flink puffen. Nooit eerder is het voor gekomen in de geschiedenis van het Weekendkamp. Een mooie voetballende afsluiting van het speciale Weekendkamp!

De organisatie kijkt terug op een goed verlopen kamp. We zagen veel blije en vermoeide gezichten het sportpark weer verlaten. Wij willen iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor het 33ste Weekendkamp. Zonder vrijwilligers is er geen kamp. Hiervoor dank!

Wellicht tot volgend jaar

Weekendkamp 2020: Wij zoeken u?

Voor een groot deel van de kamporganisatie was het jubileumkamp het laatste kamp wat zij organiseerden. Hierdoor is het onzeker of volgend jaar ook een kamp georganiseerd kan worden. Daarom zijn we dringend op zoek naar nieuwe mensen. Mocht u interesse hebben of iemand kennen die ons kan helpen? Neem contact op met René van Vuuren 06-11417012 of via weekendkamp@udi19.nl

Gevonden voorwerpen 

Tijdens het kamp zijn er een kleine hoeveelheid spullen blijven liggen. Deze zijn afgegeven bij de materiaalmannen van UDI. Ga hiervoor naar de pagina Gevonden voorwerpen

 

Foto's van het Weekendkamp 2019 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.