ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Inspirerende en leerzame avond met Steven Pont

Algemeen - Jeugd

Afgelopen dinsdagavond (4/9) was Steven Pont te gast in Uden. De bekende Psycholoog verzorgde, zoals beloofd, een zeer inspirerende avond.

In het kader van de Regionale status van onze Jeugdopleiding en het Rabobank Respect Uden project was Steven uitgenodigd. Met bijna 100 deelnemers lukte het Steven om zonder microfoon de zaal aan zijn lippen gekluisterd te houden. Na een korte introductie werd het filmpje, wat Steven enkele jaren geleden voor de KNVB gemaakt heeft, “De kracht van het Gezag” vertoond.
Steven ging daarna verder in op de verhoudingen tussen kind en ouder/trainer/leider/leerkracht en wat je zelf voor invloed hebt op het gedrag van kinderen. 

Vele praktijkvoorbeelden kwamen voorbij evenals de wetenschappelijk onderbouwde theorie over de werking van de verschillende hersendelen versus gedrag. Na de pauze was er nog een kort filmpje, wat uitleg en de gelegenheid om vragen te stellen. 

Alle deelnemers waren enthousiast over de meer dan geslaagde avond en zijn weer richting huis gegaan met voldoende stof om over na te denken. Er zal nog regelmatig op en rond de velden gesproken worden over deze inspirerende avond. Wij danken de Rabobank nogmaals voor het mede mogelijk maken om Steven Pont naar Uden te halen.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.