ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Lukt het Vrouwen 1 om te stunten in het jubileumjaar?

Algemeen - Vrouwen

Afgelopen seizoen is onze eigen Vrouwen 1 gepromoveerd van de 3e naar de 2e klasse. Een Topprestatie van de dames onder leiding van trainster Janine Rongen. Aan het begin van het huidige seizoen stelden we ons de vraag: “zou het lukken om te stunten dit jaar?” Ofwel: “Gaan we kampioen worden als promovendus?”

Natuurlijk durfden ze daar alleen maar stilletjes van te dromen. En die droom lijkt steeds meer werkelijkheid te gaan worden. In november pakten de vrouwen overtuigend, met goed voetbal en ongeslagen de eerste periode. Dan breekt er na de winterstop een periode aan dat het voetballend wat moeilijk gaat. Ook daar wisten de vrouwen bijna alles te winnen, maar het goede voetbal leek er een beetje uit de tweede periode. Toch blijven ze bovenaan de standenlijst staan. Met 2 â clubs op de hielen.

De 3de periode breekt aan en de vrouwen zijn weer terug op dreef. En dan zijn we inmiddels aangekomen bij de dag waarop het in theorie allemaal werkelijkheid kan worden. De concurrenten hebben een paar punten laten schieten en daardoor zou het zomaar kunnen dat onze vrouwen aanstaande zondag, 14 April, het kampioenschap binnen slepen. Met nog 4 wedstrijden te gaan hebben ze 9 verliespunten minder dan de nummer 2. Dus als ze zelf winnen en de nr. 2, de Sittardse vrouwen van OVCS, laten de punten liggen….

Gaat dit onze vrouwen lukken?

Kom zelf kijken naar de wedstrijd a.s. zondag om 11.00 op ons eigen mooie sportpark, jij als 12e man dat vinden we heel fijn en het motiveert ons! 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.