ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Mededelingen van Hoofd Jeugdopleidingen

- Algemeen - Jeugd

Er zijn enkele mededelingen van Hoofd Jeugdopleidingen o.a. Interne scouting en Samenstellen teams nieuwe seizoen.

Interne scouting

De interne scouting heeft het afgelopen seizoen weer goed werk verricht. Mede door hun inzet is de totstandkoming van de nieuwe selecties weer goed verlopen. Heren erg bedankt daarvoor. De interne scouting stond onder leiding van Rob van Alphen. Rob is twee jaar geleden begonnen met deze job en heeft er goede structuur in weten aan te leggen. Hij is een weg ingeslagen met zijn scouts die goed hanteerbaar is en duidelijk. Zo heeft elke leeftijdsgroep nu een eigen vaste scout die tevens als aanspreekpunt voor deze groep geldt. Rob gaat ons echter met ingang van heden verlaten. Hij heeft dit met veel enthousiasme gedaan en daarvoor is UDI’19 hem heel dankbaar.

Met de ingezette structuur gaan we verder en Jeroen van Vuuren is zijn vervanger. Jeroen ziet dit als een echte uitdaging om het werk van Rob voort te zetten. UDI’19 is erg blij dat wij op deze post toch weer een enthousiaste en kundige man hebben weten te vinden.

Jeroen en de gehele groep scouts wens ik een goede samenwerking toe en heel veel succes. 


Samenstellen teams nieuwe seizoen

Er is weer veel werk verzet door het totale opleidingsteam, Ruud Kuipers, Levin Flissinger, Rob Ketelaars en ondergetekende. Samen met interne scouting, trainers en assistent trainers hebben we de nieuwe teams samengesteld. Een compliment aan allen want er is weer zeer goed en gedegen werk afgeleverd. Natuurlijk zijn er enkele spelers die niet helemaal tevreden zijn maar teleurstellingen horen ook bij sport. Daar kun je alleen maar weer sterker van worden. Pak de handschoen op en laat zien dat je toch terug wilt komen. Ik kan zeggen dat wij erg tevreden zijn en denken de teams weer erg goed te hebben samengesteld. Hopelijk komen we minimaal met dezelfde resultaten als afgelopen seizoen of misschien nog wel iets beter. Echter resultaten meten we niet alleen af aan de stand van de ranglijst maar de individuele ontwikkeling staat bij ons erg hoog in het vaandel. Doel is met zoveel mogelijk eigen spelers in UDI’19/CSU 1

We hebben ook dit jaar weer iets geleerd en ook wij maken weer stapjes voorwaarts. Fijn is ook dat we veel complimenten hebben gehad over de afwerking van het geheel. Ook hebben we meer begrip gekregen van spelers en ouders, dat doet me goed. Uiteindelijk gaat het om de spelers en die zitten denk ik allemaal op hun plaats, die past bij hun kwaliteiten.

Rest me iedereen nog succes te wensen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen en geniet in elk geval volop van de vakantie. Zorg dat je weer hunkert naar voetbal als je terug bent.

met vriendelijke sportgroet,
Harry Blokhuis
Hoofd Jeugdopleidingen UDI'19/CSU

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.