ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Ook dit jaar zijn er gedurende de kerstvakantie voor alle jeugdleden de traditionele toernooien in de Stigt. Met dank aan de Supportersclub UDI’19 die dit mede mogelijk maakt.

Afgelopen vrijdag was de aftrap van de toernooien voor de UDI-medewerkers. Na aanvankelijk erg weinig aanmeldingen voor dit gezellige toernooi was het na wat extra inspanning toch gelukt om 31 deelnemers aan de start te hebben staan. 5 teams streden in leuke onderlinge partijtjes om de eer. Na afloop was er nog een gezellige 3de helft in de kantine van de sporthal. 

Op zaterdag waren het achtereenvolgens de kinderen van de J011/10 en JO 15/14 die hun zaalvoetbal talenten konden tonen. Twee goed bezette toernooien met elk een kleine 50 deelnemers. Op zondagochtend mochten de kleinste voetballertjes aan de bak en werd er enthousiast, en voor de meeste ook de eerste keer in de grote zaal van de Stigt, leuke wedstrijdjes afgewerkt. In de middag was het een mooie en door vele ouders bezochte strijd tussen de jongens en meiden van de J09/8.  

In alle categorieën gingen de spelers blij en voldaan richting huis. Voor de winnaars waren er bekers of bioscoopbonnen en bij de mini’s werd iedereen verrast met een mooie UDI-medaille.  

Woensdag 2 januari was het de beurt aan J013/12 om hun toernooi af te werken. In de avond hadden de G-voetballers hun jaarlijkse avond die zoals gebruikelijk weer druk bezocht was. Ditmaal streden ze om de Penaltybokaal die gewonnen werd door Jarno Bongers. Daarnaast is het een traditie om jaarlijks de Jelle Bertrumstrofee uit te reiken. Deze wisselbeker wordt uitgereikt aan een speler die op een positieve manier opvalt. Genomineerde waren Nick, Joey en Thomas. Uiteindelijk is het Nick die hem een jaar lang op de kast mag zetten.  

Als laatste groep was het aan de junioren van de JO19/17 om het Kerstzaalvoetbal toernooi 2018/2019 af te sluiten. Net als bij de andere toernooien was er weer gezorgd voor o.a. broodjes en ranja. 

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de veelal jeugdige vrijwilligers en scheidsrechters en in het bijzonder Luuk Kuijstermans die alle dagen in de zaal de kar heeft getrokken en de wedstrijdschema’s soms op het laatst nog moest aanpassen. We hopen ook volgend jaar weer op de steun van de vrijwilligers te mogen rekenen.

Zie foto's, deze zijn met dank gemaakt door Wim de Pree!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.