ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
Niet actief | Gepubliceerd vanaf 15-07-2019 16:52Live zetten?

Solo of als groep, jij doet toch ook mee aan de Playbackshow!

Algemeen
Solo of als groep, jij doet toch ook mee aan de Playbackshow!

Ja hoor hij staat weer in de steigers! In navolging van de zo succesvol verlopen playbackshow van vorig jaar, organiseren wij nu in het kader van het 100-jarig jubileum van UDI’19 weer een playbackshow. Daarnaast wordt deze uitgebreid met een jeugdplaybackshow. De playbackshow zal plaatsvinden op zaterdag 30 maart 2019 in het clubhuis van UDI’19.

Deze middag/avond zorgt dat er zowel onder de jeugd als volwassenen veel bedrijvigheid los barst. Ben jij een geboren artiest? Heb jij altijd al graag op de planken willen staan! Welke artiest zou jij wel eens een keer willen imiteren? Geef je dan zeker op voor deze Playbackshow.

Het gaat ongetwijfeld weer een geweldige middag/avond worden waarbij je kunt genieten van een bomvol programma met een keur aan “top artiesten”. En dat allemaal met maar één doel om aan het eind van de middag/avond voor een volle zaal de wisselbeker(s) van de jury in ontvangst te mogen nemen.

Jeugdplaybackshow
De jeugdplaybackshow kent twee leeftijdscategorieën waarin door groepen of individueel kan worden deelgenomen. De eerste categorie bestaat uit de leeftijd vanaf 8 t/m 11 jaar. De tweede categorie bestaat uit 12 t/m 16 jaar.

Playbackshow
Bij de playbackshow is deelname mogelijk voor groepen of individueel vanaf 17 jaar en ouder.

Inschrijven
Wil je meedoen, solo of als groep, vul dan het onderstaand inschrijfformulier in of neem contact op met Fons Boekelder T 06-54272754 of via e-mail fonsmarijke@home.nl

  Inschrijfformulier playbackshow

  * verplichte velden

  Deel dit bericht

  Actueel

  Advertentie
  Deze site is ontwikkeld door ID and more.

  Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.