ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
Niet zichtbaar | Gepubliceerd vanaf 20-02-2020 23:40 t/m 12-09-2019 19:51
Niet zichtbaar op homepage

Solo of als groep, jij doet toch ook mee aan de Playbackshow!

Algemeen
Solo of als groep, jij doet toch ook mee aan de Playbackshow!

Ja hoor hij staat weer in de steigers! In navolging van de zo succesvol verlopen playbackshow van vorig jaar, organiseren wij nu in het kader van het 100-jarig jubileum van UDI’19 weer een playbackshow. Daarnaast wordt deze uitgebreid met een jeugdplaybackshow. De playbackshow zal plaatsvinden op zaterdag 30 maart 2019 in het clubhuis van UDI’19.

Deze middag/avond zorgt dat er zowel onder de jeugd als volwassenen veel bedrijvigheid los barst. Ben jij een geboren artiest? Heb jij altijd al graag op de planken willen staan! Welke artiest zou jij wel eens een keer willen imiteren? Geef je dan zeker op voor deze Playbackshow.

Het gaat ongetwijfeld weer een geweldige middag/avond worden waarbij je kunt genieten van een bomvol programma met een keur aan “top artiesten”. En dat allemaal met maar één doel om aan het eind van de middag/avond voor een volle zaal de wisselbeker(s) van de jury in ontvangst te mogen nemen.

Jeugdplaybackshow
De jeugdplaybackshow kent twee leeftijdscategorieën waarin door groepen of individueel kan worden deelgenomen. De eerste categorie bestaat uit de leeftijd vanaf 8 t/m 11 jaar. De tweede categorie bestaat uit 12 t/m 16 jaar.

Playbackshow
Bij de playbackshow is deelname mogelijk voor groepen of individueel vanaf 17 jaar en ouder.

Inschrijven
Wil je meedoen, solo of als groep, vul dan het onderstaand inschrijfformulier in of neem contact op met Fons Boekelder T 06-54272754 of via e-mail fonsmarijke@home.nl

Inschrijfformulier playbackshow

* verplichte velden

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.