ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Succesvolle 1ste editie van de Autumn Holland Cup

Algemeen - Jeugd

Afgelopen weekend vond op ons sportpark de 1ste editie van de Autumn Holland Cup plaats.

Dit Toernooi wordt samen met TVG Sports georganiseerd die ook de Easter Open jaarlijks tijdens Pasen organiseert. De doelstelling van UDI’19/CSU en TVG Sports is het jaarlijks organiseren van een Internationaal 2-daags toernooi in de herfstvakantie.

Het idee was net voor de zomervakantie door Tiny van Gemert bij UDI’19 voorgesteld waardoor de tijd vrij krap was om zowel de organisatie op orde te krijgen als ook de benodigde teams binnen te krijgen. 

Zaterdag kon het toernooi beginnen met 4 poules in de verschillende leeftijden. De U15, U14, U13 elftallen en U12 achttallen. De opzet is gelijk aan die van de Easter Open. Poulewedstrijden op zaterdag voor-of na de middag en op zondag de finalepoules en wedstrijden. Ook die vinden plaats op de voor- óf namiddag waardoor er voor de deelnemende teams die in de buurt verblijven nog voldoende tijd over is om ook nog andere activiteiten te ondernemen. Tijdens deze 1ste editie waren er teams uit Denemarken, Engeland en Nederland. Ook regionale clubs zoals FC de Rakt, Blauw Geel 38 en Gemert deden met 1 of meerdere teams mee.  

De finales in de diverse leeftijden werden gewonnen door SV Brandevoort bij de U12, UDI’19/CSU bij de U13 en Brondby IF bij U15. Bij de U14 werd de poule, waar ook onze 14-1 op zondag nog tot de deelnemers behoorde, ook een prooi voor Brondby IF. 

Tijdens het toernooi werd een nieuw programma getest door TVG Sports om de uitslagen en standen snel te kunnen presenteren op de diversen schermen en in een App die beschikbaar is voor mobiele telefoons.

Dit systeem zal ook tijdens de Easter Open en andere toernooien van TVG Sports worden ingezet. Daarnaast waren er ook 2 stagiaires aanwezig die middels interviews met de teams een onderzoek voor TVG Sports uitvoerde en tevens ook op leuke wijze de prijsuitreiking voor hun rekening namen.  

Het was op beide dagen een gezellige drukte op Parkzicht en mede dankzij het mooie heerste er en ontspannen sfeer. Dank aan scheidsrechters, organisatie en andere vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt. We gaan binnenkort het weekend evalueren maar gezien de positieve reacties van de deelnemers en organisatie gaan we er van uit dat we ook volgend jaar weer een Autumn Holland Cup organiseren.

Een mooie aanvulling naast het succesvolle Easter Open wat komend jaar ook weer plaatsvindt op o.a. de velden van UDI’19/CSU.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.