ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Toegangskaarten voor voetbalfestival in Jaarsbeurs Utrecht

Algemeen

De scheidsrechterscommissie van UDI’19 geeft drie gratis toegangskaarten weg voor groots voetbalfestival in Jaarbeurs in Utrecht op zaterdag 6 juli a.s..

Als één van de 87 ARAG gecertificeerde verenigingen (Fair Play keurmerk voor scheidsrechtersbeleid) wil UDI’19/CSU zijn / haar belangstellende vrijwilligers / leden in de gelegenheid stellen om gratis deel te nemen aan het Fox Sports & Eredivisie Voetbal Festival op 6 juli aanstaande.

Over het Fox Sports & Eredivisie VoetbalFestival

Het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival is hét event waar je deze zomer heen moet! Wedstrijdjes, meet & greets met bekende Eredivisie- en eDivisie-spelers, diverse NK’s, een eSports Area en Fun Games zoals een behendigheidsparcours en levend tafelvoetbal – het wordt één groot voetbalspektakel. Ook kun je er eindeloos de gaafste tricks oefenen. Aldus de organisatie.

ARAG organiseert een supergave VAR Quiz onder de bezielende leiding van Internationaal Scheidsrechter Shona Shukrula. Op deze manier proberen we weer meer begrip te krijgen voor het werk van de scheidsrechter en de VAR.

Voor verdere informatie kun je kijken op www.VoetbalFestival.nl

Mocht je belangstelling hebben in een of meerdere van de drie kaarten (kinderen onder 5 jaar hebben gratis toegang) stuur dan een mail  naar SportenMaatschappij@udi19.nl

Verzoeken worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Met vriendelijke groet,

Namens de Scheidsrechterscommissie en het Bestuur van UDI’19/CSU,
Jan van Asseldonk
Bestuurslid Sport & Maatschappij

 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.