ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

UDI 16 bij de Senioren en JO19-4 bij de Jeugd 'Team van het Jaar'

- Algemeen - Senioren - Jeugd

UDI 16 Team van het Jaar bij de Senioren

Zondag tijdens de seizoen afsluiting werd UDI 16 ontboden om te horen dat zij de uitverkorenen waren als Team van het seizoen 2018-2019.

Aan het begin van het seizoen waren we wat huiverig: UDI 16, een team bestaande uit overkomende junioren en zelfs nog een aantal spelers van de O19-leeftijd zonder “echte” leiders; ‘als dat maar goed gaat’. En het ging goed, meer dan dat zelfs.

Mathies en Matthijs hadden de zaak voortreffelijk in de hand, de zaken waren keurig geregeld, het team gedroeg zich correct èn sportief.

Kortom: een voorbeeldig team en dus verdiend; PROFICIAT met deze uitverkiezing!


JO19-4 Team van het jaar bij de jeugd!

Afgelopen zaterdag werd de JO19-4 voor hun wedstrijd zichtbaar verrast door de uitverkiezing van Jeugdteam van het seizoen 2018-2019.

Het team, met als begeleiding Robert Hoogaars, Marcel Dominicus en Roy Bens, heeft zich het afgelopen jaar, maar ook zeker de voorgaande jaren,  vaak in dienst van de vereniging gesteld. Zo werden teams geholpen wanneer er spelerstekorten waren, geblesseerde spelers altijd betrokken rondom de wedstrijden en heerste er een gezellige onderlinge sfeer.

Daarnaast werden er regelmatig activiteiten, soms zelfs op het laatste moment als het nodig was, ondersteund door begeleiding en meerdere spelers. Als organisatie van de jeugdafdeling en activiteiten is het erg prettig als er een beroep gedaan kan worden op een enthousiast team. De JO19-4 is een voorbeeld voor alle UDI-teams en we hopen nog vaak, indien nodig, gebruik te kunnen maken van hun hulp. Spelers en begeleiding: van Harte Gefeliciteerd met deze verdiende uitverkiezing!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.