ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

UDI G2 wint van J017-1: iedereen bedankt!

- G-voetbal - Jeugd
UDI G2 wint van J017-1: iedereen bedankt!

In een spannende wedstrijd heeft de G2 van UDI’19 knap weten te winnen tegen de J017-1 met maar liefst 10-6.

Het was in het lentezonnetje een mooie wedstrijd om te zien, op het sportcomplex van UDI. Het publiek, wat in grote getalen aanwezig was, werd getrakteerd op een spectaculaire wedstrijd die op en neer ging. De G2 ging er vol voor en kwam al snel op voorsprong, daar was J017-1 duidelijk van onder de indruk, maar ook zij combineerden naar hartenlust en scoorden al snel tegen.

Het was dan ook geen verrassing dat het een doelpuntenfestijn werd, aangezien beide teams vol voor de overwinning gingen. Het ene doelpunt was nog mooier dan het ander, maar ook de keepers en verdedigers kregen de kans om uit te blinken.

Na afloop werden er penalty’s genomen en kreeg iedereen de kans om zich nog een keer te onderscheiden. Alle spelers van de G2, de winnaars, kregen als prijs een mooie medaille. Die kregen ze om de nek van de spelers van J017-1.

Namens iedereen van de G2 willen we JO17-1 bedanken voor een uiterst sportieve en leuke wedstrijd. Het was voor iedereen een groot feestje, en we hopen dat we volgend seizoen nog eens tegen elkaar kunnen voetballen!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.