ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI huldigt haar jubilarissen

Algemeen

Het was weer ouderwets gezellig tijdens de jubilarissenavond van UDI’19/CSU, welke op vrijdag 16 november plaatsvond.

Jaarlijks huldigt de vereniging haar leden, welke 25. 40, 50 of 60 jaar lid zijn van de club. Aangezien UDI een grote vereniging is, is het aantal jubilarissen natuurlijk ook groot. Dit jaar werden maar liefst 20 trouwe leden in het zonnetje gezet.

Op de eerste plaats richtte voorzitter Ben Tuithof het woord tot Gerrit van Ras, die zijn 60-jarig jubileum vierde. Gerrit, oud-doelman van o.a. het eerste team, treedt nu toe tot de selecte groep van diamanten jubilarissen, die de vereniging kent. Daarna was er aandacht voor de gouden jubilarissen; Bart van Lanen, Geert van der Burgt, Rien Hendriks en Peter van der Zanden. Dit viertal heeft haar sporen binnen de vereniging ruimschoots verdiend, of op het voetbalveld, of als vrijwilliger. Op de derde plaats was er aandacht voor de twee 40 jarige jubilarissen, Ben Tuithof en Edwin Gevers.

Tot slot kwamen de zilveren jubilarissen aan de beurt. Maar liefst 13, soms nog best jonge, UDI-naren kregen als blijk van waardering een cadeaubon uitgereikt. Veel van deze jubilarissen zijn wekelijks nog actief als voetballer, anderen spannen zich enorm in voor de vereniging op andere vlakken. De 25-jarige jubilarissen van dit jaar waren: Hasan Aldemir, Mart Beekmans, Jaap Benkers, Paul Donkers, Rob Groenemans, Oguz Günal, Piet van der Heijden, Willem van Hooft, Remco Lips, Barry Rijkers, Frans Verwijst, René van Vuuren en Michiel van Zuidam.

Daarna was het tijd voor de vele aanwezigen om de jubilarissen te feliciteren. De avond werd afgesloten met een gezellig samenzijn, waarbij oude foto’s van de jubilarissen op de schermen in het clubhuis voor veel gespreksstof zorgden.

De foto's zijn met dank gemaakt door Doris Rolfes en Frans Geenevasen.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.