ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Beste leiders en kledingsponsoren,

Onlangs hebben we ons 100-jarig jubileumweekend met u en alle leden mogen vieren. Hieronder ook vele jeugdleden, die dat weekend veel plezier hebben beleefd aan alle jubileumwedstrijden en -activiteiten.

Als leider en/of kledingsponsor heeft u ook het afgelopen jaar uw bijdrage geleverd aan de uitstraling en representativiteit van een voetbalteam onder de UDI’19-vlag. Mogelijk omdat één van uw kinderen in dit team speelde, één van uw medewerkers actief is op de velden of gewoon…omdat u UDI’19 een warm hart toedraagt. Hartelijk dank daarvoor.

Binnenkort is het voetbalseizoen weer ten einde en zijn wij inmiddels al druk met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Ook dan willen we dat de teams er weer netjes bijstaan. Onze ervaring is dat, zeker bij de jeugdteams, de gebruikte kleding na één of twee seizoenen te klein is geworden, maar nog prima mee kan voor een volgende generatie. In veel gevallen echter verdwijnen de tenues/trainingspakken. 

Daarom deze oproep: in geval het door u gesponsorde team de kleding volgend seizoen zelf niet doordraagt en deze dus in de kast dreigt te belanden, wenst u dan de kleding door te geven aan een volgend team. Op die manier zijn zij voorzien van een mooie kledingset en krijgt u wederom een seizoen de exposure van uw bedrijf. Is dit het geval, laat het weten aan Erwin Wijdeven ( erwinwijdeven@hotmail.com  ), dan zullen wij vervolgens de overdracht in gang gaan zetten. 

Nieuwe tenues zijn via Intersport Superstore Uden te bestellen, contactpersoon Patrick Koolen ( patrick@intersportsuperstore.nl  of 06 - 13 40 91 66). Daarnaast kunt u voor overige teamkleding rechtstreeks bestellen via de speciaal ingerichte UDI-shop op intersportuden.nl/udi'19  

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.