ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Zondag aanstaande komt IFC uit Hendrik ido Ambacht op bezoek bij de Parkzicht bewoners. Het is het tweede seizoen dat beide ploegen elkaar ontmoeten in de Hoofdklasse.  De aftrap is om 14.00 uur op sportpark Parkzicht.

Door Fons Boekelder

IFC

Na zes nederlagen op rij in het jaar 2019 bracht IFC-voorzitter Cees Bijl via een persbericht op 2 maart jl. naar buiten dat per direct Vergil Breetveld door de tegenvallende prestaties niet langer meer trainer/coach is van IFC. De club heeft Robert Verbeek bereid gevonden om het seizoen af te maken; hij is en blijft tevens trainer van zaterdag 2e klasser RV & AV Sparta Rotterdam. In het seizoen 2009/2010 is Robert Verbeek ook al trainer geweest van IFC.

Door de slechte resultaten is de ploeg afgezakt naar plek twaalf en zijn dan min of meer in de gevarenzone beland. Die plek betekent aan het einde van het seizoen dat men verplicht nacompetitie moet spelen voor handhaving in de Hoofdklasse. Van de twintig punten die de ploeg momenteel bezit werden er elf op vreemde bodem behaalt.

In de heenwedstrijd in Hendrik ido Ambach kwamen de Udenaren door een doelpunt van Raoul Oomen op een 0-1 voorsprong. Door een onterechte toegekende strafschop kwamen de gastheren langszij. Direct na rust werd 2-1 voor de gastheren. Nadat Sam Wassenberg binnen de zestien meter onderuit werd gehaald volgde er een strafschop voor UDI’19/CSU. Een uitgelezen mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. Helaas werd de strafschop door Roald van Hout niet benut en bleef de stand onveranderd.

UDI’19/CSU

UDI’19/CSU deed het aanmerkelijk beter. Men begon 2019 met een 0-3 overwinning uit bij Nuenen. Een week later zou titelpretendent Unitas uit Gorinchem naar Uden komen maar die wedstrijd werd afgelast. Een week later moest men een uitwedstrijd bij Leonidas in Rotterdam spelen, ook daar was er winst te noteren:1-2. Ook de wedstrijd tegen VC Vlissingen werd een week later afgelast. Een domper werd de uitwedstrijd bij Minor in Nuth waar men kansloos met 3-0 onderuitging. Op 24 februari jl. kwam een van de titelkandidaten Groene Ster uit Heerlerheide op bezoek en werd er een verdienstelijk resultaat geboekt:1-1. Zondag jl. bleef de stand in Gemert ook al een titelkandidaat bij een 0-0 stand steken. Al met al behaalde men uit vijf wedstrijden tegen niet de minste tegenstanders acht punten.

Wat gaat het zondag worden? Kijkend naar het verleden dan heeft IFC een klein voordeel. In de afgelopen drie ontmoetingen werd er tweemaal gelijk gespeeld (1-1) en eenmaal was er winst voor de gasten. Ongetwijfeld wordt het zondagmiddag op “Parkzicht” een spannende wedstrijd waarin IFC zal proberen uit die onderste regionen te geraken. Hopelijk weten onze aanvallers de defensie van IFC te slechten met 45 doelpunten tegen en kunnen zij voor eigen publiek de zevende zege van het seizoen bijschrijven. Succes!

Arbitraal trio

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. L. van Leeuwen en hij wordt geassisteerd door Dhr. G. Francees en Dhr. J. van Nijnatten.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Stijn van den Tillaar

Ik ben Stijn en ik ben 7 jaar. En ik speel in JO8-4 en mijn trainers zijn Aart en Patrick en Daan. En ik voetbal met rechts en ik ben goed in verdedigen en in voorzetten geven. Mijn positie is rechts achter. Mijn favoriete club is PSV en ik hou heel veel van voetbal. Mijn Opa voetbalt hier ook en hij kijkt ook super vaak naar mij. Mijn voorspelling voor de wedstrijd is: dat Udi 19 wint met 3-2.
 

Met vriendelijke groet,
Stijn.papa Patrick en mama Loes

Loterij ten behoeve van de UDI jeugd

Wedstrijdsponsor en sponsor bal t.b.v. loterij is geschonken door Heeren Groeten & Fruit BV; zie http://www.heerengroentenenfruit.nl/

De Levensmiddelenmand t.b.v. loterij is geschonken door JUMBO Supermarkt Drossaard; zie www.jumbom.com

Deel dit bericht

Actueel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.