ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Op bezoek bij RKSV Nuenen heeft het team van UDI’19/CSU trainer Stefan Hoogsteder haar eerste competitiewedstrijd in het jaar 2019 overtuigend tegen de nummer vijf met 0-3 gewonnen.

Door: Fons Boekelder

Vanaf de aftrap waren de Udenaren de bovenliggend partij en hadden de wedstrijd onder controle. Er deden zich voor het doel van de boomlange doelman Jeroen Keeris diverse scoringskansen voor maar tot een treffer kwam het nog niet waardoor de thuisploeg aan een achterstand kon ontsnappen. Na een klein kwartier was het Sidney Gakpo die de bal doorkopte op Sam Wassenberg die vervolgens Roald van Hout in de gelegenheid stelde om doel te treffen:0-1. Na die treffer waren het de “Tricolores” die de dienst uitmaakten en was het wachten op een tweede doelpunt. Er kwamen mogelijkheden voor Sam Wassenberg (kopbal) en Roald van Hout (voorlangs) maar tot een tweede treffer kwam het nog niet. Deze tweede treffer werd gemaakt in de 35e minuut. Een bal werd vanaf de achterlijn door Sidney Gakpo teruggelegd op Sam Wassenberg die de 0-2 op het scorebord bracht wat tevens de ruststand betekende.

Udenaren furieus van start

De tweede helft gingen de Udenaren weer furieus van start. Sam Wassenberg probeerde het met een pegel vanaf de zijkant maar die belandde in het zijnet. Ook een voorzet kort hiervoor ging maar rakelings voorlangs. Nuenen kreeg het lastiger en verscheen maar sporadisch voor het doel van Nick van der Horst. Ook een alles of niets offensief in het laatste kwartier leverde niets op. Vijf minuten voor tijd volgt er een mooie aanval over rechts, een voorzet van Sam Wassenberg is op maat voor Roald van Hout die zijn tweede treffer van de middag mocht noteren:0-3. Een prima start van de “Tricolores” na een lange winterstop en die het komende week op sportpark “Parkzicht” gaan opnemen tegen de nummer vijf van de ranglijst GVV Unitas uit Gorinchem.     

Opstelling UDI’19/CSU:

Nick van der Horst, Tufan Koca, Nick van Dijk, Dick Smits, Jaap Kerkhof, Wietse van Lankveld (84e Rinke Pennings), Sidney Gakpo, Lars van Geelkerken (90e Paul van der Vlist), Roald van Hout, Sam Wassenberg, Tim Wolf ( 84e Luuk Meulink)

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.