ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Volgend seizoen kledingsponsor worden bij UDI19?

Sponsoring

Zeer gewaardeerde sponsor,
of wellicht toekomstig sponsor van UDI’19/CSU.

We kunnen terugblikken op een geslaagd 100 jarig jubileumjaar van UDI’19! Afgelopen seizoen hebben diverse teams gespeeld in de witte jubileumshirts, wat een plaatje was dat!

 

Vanaf het seizoen 2019-2020 moeten alle teams weer in de traditionele tricolores shirts spelen. Het tricolores shirt voldoet aan een aantal specifieke wensen van UDI’19 zoals een vaste kleurstelling, de breedte van de strepen, de logo’s, maar ook leuke details zoals bijvoorbeeld de tekst ‘’sinds 1919’’, welke is verwerkt in de kraag.

Om de uniformiteit te waarborgen en ervoor te zorgen dat alle UDI’19 jeugdteams in dezelfde kleuren haar wedstrijden spelen bieden wij onze huidige sponsoren, maar ook nieuwe geïnteresseerde sponsoren/bedrijven, de mogelijkheid om tegen een gunstige prijs een compleet team van UDI’19 in het nieuw te steken.

Speciaal hiervoor is een ‘’sponsorshirt’’ ontwikkeld waarop uw reclame uiting prachtig kan worden weergegeven. Een uniek shirt wat speciaal voor UDI’19 wordt geproduceerd. Een leuke bijkomstigheid is dat het indrukken van uw bedrijfsnaam/logo op eenzelfde manier gebeurd als waarmee het shirt is geproduceerd.

Het UDI’19 tricolores shirt wordt speciaal geproduceerd. De productietijd bedraagt tussen de 6 - 8 weken. Ondanks de meer dan ruime voorraad bij Intersport Superstore Uden is door de brede matenrange geen 100% leveringsgraad te garanderen. Dus wilt u er zeker van zijn dat het door u gesponsorde team al vanaf het begin van het nieuwe seizoen compleet in de nieuwe outfit kan schitteren, geef dan uw bestelling zo spoedig mogelijk aan ons door.

 

Interesse? of wilt u meer informatie. Neem dan contact op met

Erwin Wijdeven, 06-42170154 
sponsorcommissie UDI’19/CSU.
erwinwijdeven@hotmail.com

Patrick Koolen, 06-13409166
Intersport Superstore Uden
patrick@intersportsuperstore.nl

Alle UDI’19 clubkleding bekijken www.intersportuden.nl/udi19

 

Bijlage UDI-sponsorbrief mogelijkheden

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.