ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Voorlopige indeling van de jeugd selectieteams voor het nieuwe seizoen.

- Algemeen - Jeugd

Beste jeugdspelers, ouders en betrokkenen,

Het grote moment waar iedereen elk seizoen weer op wacht is de voorlopige indeling van de selectieteams voor het nieuwe seizoen. Na weer een seizoen met wisselend succes, enkele kampioenen en bekerfinalisten, kunnen we toch terugkijken op een geslaagd seizoen 2018-2019.

Met dit bericht maken we dan ook weer een start voor het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020. De Hoofd Jeugdopleiding (HJO), Technisch coördinatoren (TC) en trainers zijn dan ook al maanden bezig met deze nieuwe selectie indeling. Alles is gewikt en gewogen en we zijn zeker niet over een dag ijs gegaan. Daarom zullen er blije gezichten zijn maar zeker ook teleurgestelde.  Zij die geen plaatsje in onze jeugdopleiding hebben gekregen, daag ik uit om het komende seizoen te laten zien dat we het bij het verkeerde eind hebben gehad. Zij die er wel in zijn geslaagd zullen moeten laten zien dat ze die plaats waard zijn.

Met deze indeling denken we dat ieder op zijn plaats is waar hij zich kan ontwikkelen en het maximale uit zichzelf kan halen. Met twee teams (JO19-1 en JO13-1) die komend seizoen in de 2e divisie zullen spelen, hebben we op 50% van ons gestelde doel voor deze prestatieteams bereikt. De opleidingsteams geven we zoveel mogelijk op in de Hoofdklasse zodat ook zij voldoende weerstand zullen krijgen.

De indeling is zo goed als compleet maar zal altijd voorlopig blijven. Dat betekent dat er tussentijds altijd nog gewisseld kan worden bij opmerkelijke of tegenvallende prestaties. Bij de 2e teams kan nog een speler worden toegevoegd maar dat zal geschieden in/of na de voorbereiding.

Onze werkwijze was:

 • Tweede seizoenshelft doorschuiven van spelers tijdens trainingen. Het volgen van spelers door middel van ons spelervolgssysteem (Talento), scouting en intern bespreken voor het maken van de conceptindelingen
 • Half april: conceptindelingen gemaakt door de Technische Commissie
 • Eind april/begin mei: gesprekken met de trainers van de teams waarin evaluaties/opmerkingen zijn opgehaald
 • Half mei: opmerkingen conceptindeling doorgenomen en verwerkt i.s.m. de coördinatoren.
 • Eind mei: verwerken opmerkingen trainers en verwerken laatste aan- en afmeldingen
 • 2 juni: publicatie van de selectieteams op onze website
 • Maand juni: volgen/observeren van de voorlopige teams gedurende de training en wedstrijden

Vragen en/of opmerkingen

Op elke indeling zijn vanuit de eigen individuele situatie opmerkingen te maken. Die zullen er ook altijd blijven. Het is een enorme klus die we uiterst zorgvuldig hebben opgepakt. Daarbij hebben we alle mogelijke bronnen geraadpleegd als dat van toepassing was. Toch kan er nog een vraag of opmerking leven. Vragen stellen mag altijd, maar wel graag per mail.
 

LET WEL OP!
Voorwaarden voor het beantwoord krijgen van een mail:

 • Geef duidelijk aan over welke speler het gaat en in welk team hij nu is ingedeeld
 • Geef aan waarover je vraag/opmerking gaat
 • Mails die negatief geschreven zijn of geen oplossing aanreiken worden niet in behandeling genomen.
 • Wij staan altijd open voor tips en suggesties en willen onze keuzes uiteraard toelichten.

Vragen kun je mailen naar Harry Blokhuis (Hoofd Jeugdopleiding): hjo@udi19.nl 
N.a.v. deze mail kun je een uitnodiging krijgen om daar met ons, coördinator en/of Hoofd Jeugdopleiding (HJO) over te spreken op dinsdagavond 4 juni.

Training Selectieteams

Met ingang van morgen (maandag 3 juni) zullen de spelers gaan trainen met hun nieuwe selectieteam op de maandag- en donderdagavond. Echter de O13-1 en de O15-1 zullen i.v.m. hun bekerfinales met hun huidige team blijven trainen tot de finales gespeeld zijn. Vanaf 16 juni trainen ook zij nog twee weken in de nieuwe samenstelling. Tot 16 juni zullen de trainers van de O15-2 en O17-2 ook de overgebleven spelers van de O15-1 en O17-1 trainen samen met hun eigen team.

Sportieve groet,
Harry Blokhuis (Hoofd Jeugdopleiding)
Namens het opleidingsteam

Klik hier voor Junioren JO 19-1, JO 19-2, JO 17-1, JO 17-2, JO 15-1, JO 15-2 en JO 14-1

Klik hier voor Pupillen JO 13-1, JO 13-2, JO 13-3, JO 11-1 en JO 11-2

Klik hier voor Pupillen JO 10-1, JO 10-2, JO 9-1, JO 9-2 en JO 8-1

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.