ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Vooruitblik op het treffen UDI'19/CSU - sv Meerssen zondag op 'sportpark Parkzicht'!

Algemeen - Senioren - UDI-1

Nadat rksv Minor de eerste van drie Limburgse ploegen eerder op “Parkzicht” te gast waren komt nu sv Meerssen naar Uden.

Drie weken later volgt Groene Ster; dat is dan de laatste wedstrijd voor de winterstop. Kunnen de “Tricolores” zondag een eerste stap zetten voor een betere klassering op de standenlijst of blijft het toch nog even middenmoot?

Door: Fons Boekelder     

sv Meerssen

Zondag ontmoet UDI’19/CSU zoals gezegd sv Meerssen, aanvang 14.00 uur. Inmiddels is Meerssen tien wedstrijden onderweg en staat het op een tiende plaats met twaalf punten. In de eerste periode eindigde Meerssen op een 8e plaats met 12 punten door drie keer te winnen, drie keer gelijk te spelen en drie keer te verliezen met een doelsaldo van 16 voor en 20 tegen. Afgelopen zondag gingen de Limburgers onderuit door in de thuiswedstrijd tegen IFC met 0-2 te verliezen.

UDI’19/CSU

In de vijf thuiswedstrijden die de “Parkzichters” afwerkten werden drie wedstrijden gewonnen en gingen er twee duels verloren. Voor UDI’19 is deze wedstrijd een belangrijk duel om langzaam naar een hogere klassering op de ranglijst te stijgen. De ploeg van Stefan Hoogsteeder heeft de laatst gespeelde twee competitiewedstrijden tegen “hoogvliegers” zoals Gemert (2-1 winst) en tegen Halsteren 0-0 veel vertrouwen getankt en hebben de vroege uitschakeling in de beker naar de achtergrond geschoven. Alle aandacht is nu gericht op de competitie om voor de winterstop een zo hoog mogelijke klassering neer te zetten.

We zitten nog niet op de helft van de competitie in de Hoofdklasse B en deze is nog lang niet beslist. De verschillen zijn onderling zo klein dat er nog van alles mogelijk is. Om mee te doen voor een goede klassering voor de winterstop waar nog drie wedstrijden gespeeld moeten worden. De behaalde resultaten in die drie wedstrijden kunnen een belangrijke stap zijn voor het tweede gedeelte van de competitie.

In en tegen Halsteren werd er één punt behaald maar met wat meer geluk had er misschien meer ingezeten, helaas trof het afstandsschot van Sidney Gakpo de lat. Tegen hoger geklasseerde ploegen zoals Nuenen, Unitas en Gemert werd er verzorgd voetbal gespeeld en werden met overwinningen afgesloten. Het blijft jammer dat we tegen de “kleintjes” punten hebben laten liggen en dat mag later in het seizoen wil men nog een rol van betekenis gaan spelen niet meer gebeuren.

Het moet toch langzaam duidelijk worden dat UDI’19 met de aanwezige kwaliteit binnen de selectie hoger hoort te staan dan de huidige gedeelde plek zeven. Gelukkig wordt de selectie van UDI’19 fitter en dat is nodig om latere successen te waarborgen. Het scenario voor zondag luidt dat je in elk geval thuis moet winnen van Meerssen om die hogere klassering te bewerkstelligen. Van onderschatting mag dan ook geen sprake zijn en bij winst zijn de manschappen van Stefan Hoogsteder weer een stapje dichter bij de beoogde hogere klassering. Succes!

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Mees Raab

Ik ben Mees Raab. Ik ben 8 jaar oud en zit in groep 5 op basisschool de Cirkel. Mijn papa en mama heten Aschwin en Auke en ik heb nog een zus Lieve. Ik speel bij JO9-1 en we hebben een heel leuk team. Het liefst sta ik voor opgesteld. Mijn favoriete voetballer is Luka Modrić. Later wil ik profvoetballer en drummer worden. Ik denk dat Udi gaat winnen met 2-1.

Loterij ten behoeve van de UDI jeugd

Wedstrijdsponsor en sponsor bal t.b.v. loterij is geschonken door Café Sergeant Peppers; zie http://www.sergeant-pepper.nl/

De Levensmiddelenmand t.b.v. loterij is geschonken door JUMBO Supermarkt Drossaard; zie www.jumbom.com

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.