ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Voor het tweede achtereenvolgende seizoen treffen IFC en UDI’19/CSU elkaar in de Hoofdklasse B op Sportpark Schildman in Hendrik Ido Ambacht, aanvang 14.00 uur.

Trainer van de club is voor het 2e seizoen voor zowel de zaterdag- als zondagselectie de 51-jarige ex-prof Virgil Breetveld.

Door: Fons Boekelder

IFC

De ploeg speelt voor het derde seizoen in de hoofdklasse en eindigde vorig seizoen op een achtste plaats.  Nu begonnen zij de competitie met drie nederlagen, thuis tegen Nuenen (0-3), uit bij Gemert (5-2) en thuis tegen Baronie (2-3). Vervolgens werden er twee wedstrijden gewonnen uit bij RKAVV (1-3) en thuis tegen RKSV Minor (4-0). De wedstrijd die volgde uit bij Alphense Boys werd een gelijkspel behaald. Thuis tegen Groene Ster werd er met 1-2 verloren. Zondag jl. was er een uitwedstrijd bij Leonidas in Rotterdam. Daar werd na een 2-0 achterstand door het benutten van twee strafschoppen een 2-2 gelijkspel uit het vuur gesleept. Door deze resultaten staat de ploeg uit Hendrik Ido Ambacht nu samen met Minor op een gedeelde tiende plaats met 8 punten en een doelsaldo van 12-20. Topscorer bij de club is de van XerxesDZB overgekomen Joey Grooteboer met 4 doelpunten.

UDI’19/CSU

Zondag jl. behaalde de ploeg een 1-1 gelijkspel en zijn daardoor nu drie wedstrijden op rij ongeslagen. Tegen VC Vlissingen waren de Udenaren zeker de eerste helft de bovenliggende partij met 75% balbezit. Illustratief hierbij was het aantal verkregen corners door de “Tricolores”. Zeven keer mocht het een corner nemen maar daar sprongen de Udenaren niet goed mee om. In de tweede helft kantelde de wedstrijd enigszins in het voordeel van VC Vlissingen en kwamen zij uit het niets door een doelpunt van Abdoe Abdenbi op een 1-0 voorsprong. Paul van der Vlist tekende een kwartier voor afloop voor de verdiende gelijkmaker:(1-1). Het gelijkspel was achteraf voor iedereen binnen UDI’19/CSU een teleurstelling. De Udenaren hadden graag voor de derde maal op rij gewonnen na twee eerdere overwinningen op Unitas en Minor.

Zondag

Vorig seizoen was IFC - UDI’19/CSU de openingswedstrijd van het seizoen 2017-2018 die in een 1-1 gelijkspel eindigde. De thuiswedstrijd op “Parkzicht” eindigde eveneens in een gelijkspel (2-2). UDI’19/CSU zal er alles aan gaan doen om de prestaties van vorig seizoen te overtreffen om zodoende een goede klassering op de ranglijst te bemachtigen. Sterker nog, als de “Tricolores” erin zouden slagen om het huidige IFC te verslaan en de uitslagen op de andere velden ook nog eens gunstig gezind zijn dan gloort er misschien wel een hogere notering dan een gedeelde plek zeven op de ranglijst. Op de prestaties van anderen heb je geen invloed, dat wordt gewoon afwachten. Maar zelf de strijd aanbinden en voor een goed resultaat gaan zal zeker de insteek worden van de Udenaren. Maar zoals ik wel eens eerder heb beweerd, voetbal is geen spelletje van logica of statistiek. Nee, het gaat er gewoon om wie het beste met de druk kan omgaan, de vorm van de dag heeft en misschien wel het geluk aan haar zijde heeft, want zonder geluk vaart niemand wel. Succes!  

Arbitraal trio

De wedstrijd staat onder leiding van de heer J. Kaper en wordt geassisteerd door de heren B.M. Seegers en Dhr. L.G.G. Mentink.

Accommodatie

De twaalfde man die hun club altijd komen ondersteunen en erg belangrijk zijn voor het team kunnen de navigatie instellen op het onderstaande adres:
Sportpark Schildman, Reeweg 75B, 3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht (95 km)

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.