ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Vooruitblikken op de wedstrijd RKAVV - UDI'19/CSU

Algemeen - UDI-1

Zondag gaat de 128 kilometer lange reis naar de provincie Zuid Holland namelijk naar Leidschendam. Op Sportpark “De Kastelenring” nemen de “Tricolores” het op tegen RKAVV, een totaal onbekende tegenstander voor de Udenaren.

Door Fons Boekelder

De ploeg speelt zes seizoenen in de hoofdklasse waarvan vijf in de hoofdklasse A en een seizoen in de hoofdklasse B. Na drie jaar degradeerde de ploeg naar de 1e klasse B dat men een seizoen later afsloot met een kampioenschap en weer terugkeerde naar de hoofdklasse A.

De laatste drie seizoenen in de hoofdklasse behaalde men een achtste, een elfde (Hfd.Kl.B) en een negende plaats. Sinds het seizoen 2017-2018 zwaait Maurizio Ceccucci als trainer/coach de scepter over de ploeg. De clubkleuren zijn rood en wit. Men speelt in een wit shirt met rode verticale baan. Hieronder wordt een zwarte broek en rood-wit gestreepte sokken gedragen.

RKAVV begon de competitie in Utrecht tegen SVA Papendorp voorheen Magreb’90 die het voorbije seizoen degradeerde uit de 3e Divisie, wat de Udenaren een jaar eerder overkwam. In Utrecht werd een 1-1 gelijkspel behaald. Volgens hun website overheerste  na afloop in het kamp van RKAVV de teleurstelling. Niet alleen vanwege de matige wedstrijd maar vooral omdat het twee punten liet liggen. Trainer Maurizio Ceccucci baalde na afloop: ”Dit is een teleurstellende competitiestart voor ons, we hebben maar één kans weggegeven. Als de scheidsrechter consequent is krijgen wij drie strafschoppen vandaag”. 

Na de valse start van zondag jl. kwam de nederlaag tegen Baronie in Uden ook hard. Het was het een grote teleurstelling dat de competitieouverture in een thuiswedstrijd niet met een overwinning werd afgesloten. Het vertoonde spel was nog niet goed maar spelers en technische staf hebben het vertrouwen dat het dit seizoen goed gaat komen. Dat vertrouwen heb je ook hard nodig in de hoofdklasse, want de verschillen tussen de zestien clubs zullen over het algemeen niet heel erg groot zijn. Winst en verlies liggen dicht bij elkaar en feit is wel dat in deze zware competitie alle punten tellen en het belang van komende zondag direct duidelijk wordt. Kortom, er wacht komende zondag aan de Sportparkweg een interessant duel voor de “Tricolores” en de vraag is welke voorlopige conclusies er na zondag getrokken kunnen worden. Rest mij om de technische staf en de spelersgroep van UDI’19/CSU zondag heel veel succes toe te wensen!

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J. H. Tempelaar en hij wordt geassisteerd door Dhr. J. Langeberg en Dhr. E.A. de Wolf.

De twaalfde man die hun club komen ondersteunen en erg belangrijk zijn kunnen de navigatie instellen op het onderstaande adres:

Sportpark “De Kastelenring”

Sportparkweg 4

2263 SX Leidschendam

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.