ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Wij hopen u te ontmoeten op de tentoonstelling UDI'19 100 jaar!

Algemeen

Tijdens de viering van het 100 jarig bestaan van onze vereniging mag een tentoonstelling natuurlijk niet ontbreken. Een werkgroep heeft haar best gedaan om een groot aantal hoogtepunten uit de afgelopen eeuw te verzamelen. Middels vele foto’s, enkele filmpjes, een groot aantal krantenartikelen en attributen krijgt u een goed beeld van de geschiedenis van UDI’19. Natuurlijk bent u van harte welkom een kijkje te komen nemen. U kunt daarvoor terecht in het clubhuis en wel op de volgende momenten:

Op zaterdag 11 mei tussen 12.00 uur en 17.00 uur

Op zondag 12 mei na de H. Mis, omstreeks 11.30 uur tot 17.00 uur.

De tentoonstelling zal op zaterdag 11 mei worden geopend door mevr. van Peer tezamen met voorzitter Ben Tuithof. Zij is de weduwe van Rinus van Peer, die jarenlang als archivaris bij UDI’19 actief is geweest, maar enkele jaren geleden helaas is overleden.

De werkgroep heeft, na een oproep, diverse materialen en attributen mogen ontvangen van UDI-leden, maar ook van mensen, die nauwelijks banden hebben met de vereniging. Een aantal van deze spullen zullen gebruikt gaan worden op de tentoonstelling. Mocht u ook nog iets in uw bezit hebben, dat de moeite waard is om tentoon te stellen, laat het de werkgroep dan even weten. Een bericht naar algemeen@udi19.nl  is daarvoor voldoende.

De werkroep hoopt u tijdens het feestweekend in het clubhuis te mogen begroeten. Uw bezoek is zeker de moeite waard !

Deel dit bericht

Actueel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.