ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Het carnaval komt er aan, momenteel wordt in elke plaats zittingsavonden gehouden. Zo ook in Uden, heden wordt er volop gespeculeerd wie Zijne Hoogheid de 55 Prins van de Knoerissen zal zijn. Een jubileumprins!

Inmiddels weten wie de LV Prins Porcellus van de Knoerissen is. Roland de Laak van Jumbo Drossaard werd op de eerste pronkzittingsavond onthuld. Wij wensen hem op de voorhand een leuke en fantastische carnaval toe.

In navolging van vorig jaar is er op donderdag 20 februari bij UDI’19 een ‘Aftrap CARNAVAL’ in het clubhuis, dit vanaf 20.11 uur. Eerst de mogelijkheid van een heerlijke ontspannen training en nadien het carnavalsgedruis in. Wilma Künz heeft enkele leuke ideeën onder andere de leukst en olijkste geklede man & vrouw èn de leukste geklede groep. Wel mag je maar aan één verkiezing deelnemen. Ook heeft zij het rad van fortuin weer voor de dag gehaald met als winnende prijsjes heerlijke drankjes. Tevens zorgt zij voor een heerlijke carnavalsdeun voor de juiste carnavalsstemming.

Zoals je ziet kan dit best een leuke carnavalsavond worden met je team- en of udi-genoten. Zegt het voort, iedereen is van harte welkom de 20e februari in het clubhuis voor de aftrap van carnaval 2020.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.